Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uleiul de masline extravirgin, usturoiul si spanacul protejeaza inima de boli. Iata si alte alimente cu acelasi efect

Publicat:

Uleiul de masline extravirginContine antioxidanti si grasimi mononesaturate care sunt recunoscute pentru efectul lor de a genera o scadere a colesterolului rau. Este important sa alegi un ulei de calitate, rezultat prin presare la rece. Citeste eticheta pentru a te asigura ca nu este un ulei rafinat sau din turte.


UsturoiulPrevine oxidarea colesterolului rau, astfel incat acesta nu mai afecteaza atat de tare peretii vaselor vaselor de sange.


Spanacul - Are un continut ridicat de luteina, un pigment care s-a demonstrat ca previne depunerea colesterolului

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce sa introduceți uleiul de avocado de la AlimenteAcasa in viața de zi cu zi

22:20, 14.03.2024 - Conținut oferit de: Partener extern. Natura ofera produse uimitoare, pe care le puteți integra atat in dieta alimentara, cat și pentru alte intrebuințari. Mai ales in aceste zile, cand stresul și permanenta stare de graba acapareaza viața tuturor, sanatatea fiecarei persoane trebuie sa se afle pe primul…

Temperatura maxima la care ai voie sa gatești cu uleiul de masline extravirgin. Altfel se va arde mancarea, ce greșeala fac gospodinele

17:00, 09.03.2024 - Multe gospodine fac greșeala de a folosi ulei de masline la gatitul a diverse mancaruri, fara a ști ca trebuie sa respecte un așa-zis punct de fum cand seteaza flacara la aragaz sau cuptor. Care este temperatura maxima la care ai voie sa incalzești uleiul de masline extravirgin. Cum este folosit uleiul…

Uleiul de masline, mierea, branza și peștele, in topul alimentelor contrafacute, pe care le cumparam din supermarket

12:06, 05.03.2024 - Specialiștii din domeniul siguranței alimentare de Food Fraud Database, citați de Antena 3 arata ca 10% dintre produsele alimentare pe care le gasim in supermarketuri sunt contrafacute. Conform sursei citate, pe primul loc in top se afla uleiul de masline extravirgin, fiind produsul falsificat cel mai…

Mierea, uleiul de masline, branza sau cafeaua, cele mai falsificate alimente din lume

09:00, 04.03.2024 - Falsificarea intenționata sau neintenționata a alimentelor este din ce in ce mai raspandita in lume. Vorbim inclusiv de carne, lactate și fructe pentru ca, din... The post Mierea, uleiul de masline, branza sau cafeaua, cele mai falsificate alimente din lume appeared first on Special Arad · ultimele…

Cate lingurițe de ulei se pun la mujdei, de fapt. Secretul gospodinelor din Moldova

13:55, 22.02.2024 - Mujdeiul nu lipsește niciodata de pe masele romanilor. Este un sos foarte popular, insa trebuie preparat cu grija pentru a ieși așa cum trebuie. Secretul consta in cantitatea de ulei pe care o folosiți. Cat ulei se pune in mujdeiul de usturoi Rețeta pentru mujdeiul de usturoi este diferita in funcție…

10 alimente excelente pentru a ține sub control glicemia

16:35, 21.02.2024 - Iata 10 alimente ideale care va pot ajuta in acest sens:Avocado - Avocado este bogat in grasimi mononesaturate sanatoase, care pot ajuta la imbunatațirea sensibilitații la insulina. Consumul de avocado poate contribui, de asemenea, la sentimentul de sațietate și la controlul apetitului.Fructe de padure…

Avocado și fructul dragonului: cei doi aliați in nutriție și adevarate surse de sanatate

16:45, 15.02.2024 - Cautam constant aliați naturali care sa ne imbunatațeasca sanatatea și sa ne dea energie. Printre aceștia, fructul dragonului și avocado ies in evidența ca supereroi ai lumii vegetale, aducand foarte multe beneficii și proprietați nutritive. Acest articol iși propune sa exploreze aceste doua fructe…

Uleiul de masline sau cel de floarea-soarelui? Care este mai sanatos pentru organism

10:10, 14.02.2024 - Atat uleiul de masline, cat și cel de floarea-soarelui sunt doua tipuri de ulei extrem de folosite in bucatarie. Multe dintre gospodinele au folosit aceste tipuri de ulei, la gatit, ani de zile, insa, puține știu care este cel mai bun pentru cosnsum. Iata care ulei este mai sanatos, de fapt!


Ce parere ai despre aceasta stire?