Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UE va propune o limită de 9 luni a valabilităţii vaccinului anti-Covid pentru călătorii

Publicat:

(UE) va recomanda ca valabilitatea certificatelor de vaccinare contra Covid-19 sa fie limitata la 9 luni pentru calatoriile in interiorul blocului comunitar și va propune, de asemenea, acordarea de prioritate calatorilor vaccinați, potrivit  Bloomberg . va propune ca statele membre sa continue sa primeasca toți calatorii vaccinați cu vaccinuri aprobate de bloc, potrivit unui document consultat de Bloomberg. Se solicita ca țarile UE sa se redeschida incepand cu 10 ianuarie pentru toți cei care au primit vaccinuri De asemenea, se solicita ca țarile UE sa se redeschida…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comisia Europeana renunța la investigația care viza o licitație din Romania pentru un parc fotovoltaic / Firmele chineze acuzate de avantaje necuvenite și-au retras ofertele

16:05, 13.05.2024 - Uniunea Europeana va inchide investigatia privind ofertele unor firme chinezesti din cadrul unei licitații privind construirea unui parc fotovoltaic in Romania. Licitația a fost oprita deoarece firmele chineze au renunțat la licitație, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

Al doilea vaccin anti-Covid care dispare de pe piața

18:35, 10.05.2024 - Dupa compania britanica AstraZeneca, a venit randul grupului Sanofi sa renunte la vaccinul sau anti-COVID-19. Producatorul francez va comercializa de acum inainte serul produs de concurentul sau american Novavax, pe care va incerca, de asemenea, sa il combine cu vaccinurile sale antigripale, informeaza…

Comisia Europeana retrage autorizația vaccinului anti-COVID de la AstraZeneca

17:00, 07.05.2024 - Comisia Eurpeana a decis retragerea, din data de 7 mai, la cererea companiei AstraZeneca, a autorizației de comercializare in statele UE a vaccinului produs de compania anglo-suedeza impotriva COVID-19. Este vorba despre vaccinul Vaxzevria care este administrat și in țara noastra. Decizia intra in vigoare…

Pentru a evita confuziile de la inceputul pandemiei, OMS definește clar boala transmisa prin aer

17:25, 18.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații și aproape 500 de experți au cazut de acord pentru prima data asupra a ceea ce inseamna ca o boala sa se raspandeasca prin aer, in incercarea de a evita confuzia de la inceputul pandemiei de Covid-19, despre care unii oame

Ministerul Finantelor: A fost aprobat mecanismul prin care primariile sa poata acoperi cofinantarile / Imprumuturi de pana la 1 miliard de lei de la Trezorerie, pana cel tarziu la 30 septembrie / Conditiile imprumuturilor

12:00, 12.04.2024 - ”Prin contractarea acestor imprumuturi se asigura cofinantarea proiectelor finantate din fonduri externe nerambursabile de la Uniunea Europeana, finantarea cheltuielilor neeligibile asociate proiectelor si sumele necesare implementarii proiectelor finantate prin PNRR, aflate in sarcina bugetului local,…

Peste un miliard de oameni din intreaga sunt obezi, numarul copiilor crescand de patru ori in ultimele trei decenii

10:55, 01.03.2024 - Analiza masuratorilor greutatii si inaltimii a peste 220 de milioane de oameni din peste 190 de tari arata cum s-a schimbat indicele de masa corporala (IMC) in intreaga lume intre 1990 si 2022. Aproximativ 1.500 de cercetatori au contribuit la studiul realizat de NCD Risk Factor Collaboration…

aceasta este adevarata problema la nivel mondial

10:50, 01.03.2024 - Peste 1 miliard de oameni din intreaga sunt obezi, numarul copiilor crescand de patru ori pe o perioada de 32 de ani, potrivit unei noi cercetari, citate de The Guardian, informeaza News.ro. Analiza masuratorilor greutatii si inaltimii a peste 220 de milioane de oameni din peste 190 de tari arata cum…

Eurostat: Modificarile fiscale au propulsat inflatia din Romania pe primul loc in Uniunea Europeana

16:45, 23.02.2024 - Inflatia din Romania a fost de 7,3% dupa masuratorile europene, cea mai mare din Uniunea Europeana, arata datele publicate de Eurostat, biroul european de statistica. La mare departare, pe locul al doilea, se afla Estonia, cu o inflatie de 5%. Media europeana a inflatiei a fost de 3,1% in ianuarie.…


Ce parere ai despre aceasta stire?