Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UE introduce noi teste privind emisiile autovehiculelor

Publicat:

Noile modele de autovehicule vor trebui sa treaca, incepand de la 1 septembrie 2017, o serie de teste noi și mai fiabile privind emisiile generate in condiții reale de condus inainte sa poata circula pe drumurile europene, a anunțat vineri , transmite Reuters.

Scandalul care a izbucnit în septembrie 2015, când producatorul auto german Volkswagen a recunoscut ca a utilizat un software pentru a eluda standardele de emisii poluante, a atras atenția asupra necesitații de reformare a testelor de poluare în UE.

Noul proces, cunoscut…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Breaking: Comisia Europeana intervine direct dupa scandalul de la Eurovision: A fost o greșeala!

17:40, 13.05.2024 - Interzicerea steagului Uniunii Europene (UE) in cadrul concursului Eurovision reprezinta "o greseala complet regretabila", ce trebuie rectificata anul viitor, conform unui comunicat publicat luni de Comisia Europeana (CE), transmite Reuters.

UE va renunta la investigatiile legate de doua firme chineze care voiau sa participe la un parc solar in Romania

16:45, 13.05.2024 - Comisia Europeana isi va inchide investigatia privind ofertantii chinezi la o licitatie publica pentru un parc solar din Romania, dupa ce companiile s-au retras din proces, a declarat luni Thierry Breton, comisarul european pentru industrie, citat de Reuters, potrivit news.ro

Dilema europeana la reinvestirea lui Putin

17:55, 06.05.2024 - Seful diplomatiei europene, Josep Borrell, se opune participarii unor reprezentanti ai UE la ceremonia de reinvestire a presedintelui rus Vladimir Putin, care se va desfasura marti la Moscova, a declarat luni un purtator de cuvant al Comisiei Europene citat de agentia EFE. Acest purtator de cuvant,…

O „vacanța” la  Seul

12:05, 24.04.2024 - Dupa  Coreea de Sud, președintele  Romaniei mai are  Australia și Noua Zeelanda. Din Australia am putea importa piei de cangur, iar din Noua Zeelanda, piei de pește. In  Coreea de Sud, președintele poate pune pe roate afaceri importante.  Romania  are o tradiție  a  relațiilor cu Coreea de Sud, marcata…

Șoc in Europa: Comisia Europeana da in judecata Germania. Ursula von der Leyen se judeca cu propria țara

07:26, 18.04.2024 - Comisia Europeana ar urma sa dea in judecata Germania pentru ca a perceput vecinilor sai o taxa suplimentara pentru cumpararea de gaze din depozitele sale, considerand ca a incalcat regulile UE privind piata unica, au declarat doua surse familiare cu chestiunea, transmite Reuters, informeaza News.ro.

Incendiile de vegetatie in Europa in 2023, printre cele mai grave din acest secol (Raport)

17:30, 10.04.2024 - Sezonul incendiilor de vegetatie din 2023 a fost unul dintre cele mai grave din acest secol, potrivit unui raport publicat miercuri de Comisia Europeana, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. Anul trecut, peste o jumatate de milion (504.

Ursula von der Leyen: Comisia Europeana va recomanda inceperea negocierilor de aderare cu Bosnia si Hertegovina

11:41, 12.03.2024 - Comisia Europeana va recomanda inceperea negocierilor de aderare cu Bosnia si Hertegovina, a anuntat marti sefa executivului european, Ursula von der Leyen, informeaza Reuters, EFE si AFP, potrivit Agerpres. Presedinta CE a salutat „progresele impresionante” realizate de fosta republica iugoslava pe…

Comisia Europeana avertizeaza companiile prezente pe piețele digitale ca trebuie sa respecte noile reguli

19:20, 07.03.2024 - Incepand de joi, Apple, Alphabet, Meta, Amazon, Microsoft si ByteDance, cei sase controlori de acces desemnati de Comisie in septembrie 2023, trebuie sa respecte pe deplin toate obligațiile UE.


Ce parere ai despre aceasta stire?