Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UE condamnă vehement execuţiile din Iran şi l-a convocat pe ambasadorul iranian

Publicat:

l-a convocat, luni, pe ambasadorul Iranului la institutiile comunitare pentru a-i inmana o nota de protest fata de executarea a doi iranieni arestati in cursul protestelor reprimate masiv de autoritati, informeaza agentia Reuters.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Uniunea Europeana discuta apararea pentru Ucraina și sancțiunile impuse Iranului

10:55, 22.04.2024 - Miniștrii de externe ai Uniunii Europene se intalnesc luni la Luxemburg pentru a discuta despre consolidarea apararii aeriene a Ucrainei și extinderea sancțiunilor impotriva Iranului, transmite Reuters.

Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea

06:55, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea, cu peste 300 de drone si rachete, a declarat ieri seful Statului Major al Armatei israeliene, relateaza Reuters. El a vorbit de la Baza Aeriana Nevatim, care a inregistrat unele pagube in urma atacului iranian, care a venit…

Israelul va raspunde atacului iranian, confirma seful Statului Major israelian

01:00, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta cu peste 300 de drone si rachete, a declarat luni seful Statului Major al armatei israeliene, generalul Herzi Halevi, relateaza Reuters.

Șeful Statului Major confirma. Israelul va raspunde atacului iranian

21:45, 15.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta cu peste 300 de drone si rachete, a declarat luni seful Statului Major al armatei israeliene, generalul Herzi Halevi, relateaza Reuters. „Lansarea atator rachete, rachete de croaziera si drone asupra teritoriului israelian va primi un raspuns”,…

Belgia, Franta, Germania si Republica Ceha i-au convocat pe ambasadorii Iranului dupa atacul asupra Israelului

20:10, 15.04.2024 - Belgia a decis luni sa-l convoace pe ambasadorul iranian la Bruxelles, pentru a-i transmite "ferma condamnare a atacului Iranului impotriva Israelului", a anuntat Ministerul belgian de Externe, transmit AFP, Reuters si dpa, potrivit Agerpres.

NATO condamna atacul iranian asupra Israelului și indeamna la reținere: 'Este esential ca actualul conflict sa nu devina incontrolabil'

13:20, 14.04.2024 - Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) "condamna escaladarea Iranului" care a intreprins sambata un atac fara precedent impotriva Israelului si "indeamna la retinere", pentru ca actualul "conflict din Orientul Mijlociu sa nu devina incontrolabil", a declarat duminica o purtatoare de cuvant…


Ce parere ai despre aceasta stire?