Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UE cere restului lumii să folosească reglementările sale în domeniul criptoactivelor

Publicat:

Restul lumii ar trebui sa copieze regulile Uniunii Europene in domeniul criptoactivelor, pentru a crea o abordare globala solida, care sa protejeze consumatorii si stabilitatea financiara, a declarat miercuri seful serviciilor financiare al UE, Mairead McGuinness, citat de Reuters. urmeaza sa aprobe joi reglementarile UE pentru pietele criptoactivelor (MiCA), primul set cuprinzator de reguli din lume pentru sectorul nereglementat pana acum. Statele UE si-au dat deja acordul. Sectorul cripto a fost zguduit de esecul platformei de tranzactionare de criptomonede FTX si de alte…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Duminica se trece la ora de vara. Ce dispozitive nu schimba ora automat

16:30, 29.03.2024 - Pe 31 martie, duminica, se trece la ora de vara 2024, ceea ce inseamna ca ora 3:00 devine ora 4:00. Duminica, 31 martie, devine in acest fel cea mai scurta zi din 2024. Vestea buna este ca ziua va fi mai lunga și vom avea lumina pana mai tarziu. Vestea proasta este ca pierdem o ora de somn, iar specialiștii…

Viktor Orban a creat furtuna perfecta: Parlamentul European da in judecata Comisia Europeana

11:00, 12.03.2024 - Parlamentul European se pregateste sa dea in judecata Comisia Europeana pentru decizia controversata de a debloca fonduri de miliarde de euro pentru Ungaria la sfarsitul anului trecut, au declarat pentru POLITICO persoane implicate in aceasta decizie, informeaza News.ro. Luni, Comisia pentru afaceri…

Comisia Europeana a cerut renunțarea la ora de vara. Romania insa pastreaza „trecerea”

09:35, 03.03.2024 - Romania trece la ora oficiala de vara, in luna martie. Ceasurile vor fi date inainte cu o ora. Prin urmare, ora 3.00 devine ora 4.00. In Romania, ora de vara este corelata cu orarul practicat in statele Uniunii Europene. Schimbarea orei este o practica implementata pentru a extinde perioada de lumina…

Parlamentul European adopta o lege pentru restaurarea a 20% din terenul și marea UE

17:35, 27.02.2024 - Parlamentul European a adoptat o lege privind restaurarea naturii, care impune statelor membre ale Uniunii Europene sa restaureze cel puțin 20% din terenul și marea UE pana in 2030 și toate ecosistemele aflate in nevoie de restaurare pana in 2050. Legea a fost agreata cu statele membre și are ca scop…

Ajuns la jumatatea perioadei de aplicare, Mecanismul de redresare si rezilienta produce efecte concrete in intreaga UE prin reforme si investitii ambitioase

18:55, 21.02.2024 - Mecanismul a fost, de asemenea, vital pentru abordarea provocarilor urgente, cum ar fi impactul in lant al razboiului de agresiune al Rusiei impotriva Ucrainei, arata comunicatul de presa al Executivului european. In planurile lor de redresare si rezilienta, statele membre au conceput reforme si investitii:…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

09:40, 16.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…

Ursula von der Leyen este de acord sa inființeze din vara un comisar european pentru aparare: „Apreciaza, foarte mult, aceasta idee”

16:11, 15.02.2024 - Poziția de comisar european pentru aparare ar putea sa se regaseasca in componența viitoare Comisii Europene in condițiile in care UE iși consolideaza capacitațile militare din cauza razboiului din Ucraina. Aceasta propunere i-a fost facuta actualei președinte Ursula von der Leyen, care a fost de acord,…

Persoanele cu dizabilitati vor avea aceleasi drepturi in toata Uniunea Europeana. Vor primi un card unic

12:10, 09.02.2024 - Recunoasterea statului de dizabilitate al unei persoane pe intreg teritoriul UE ii va acorda acesteia acces egal la conditii speciale si tratament preferential la servicii publice si private, cum ar fi acces la parcare sau tarife de intrare reduse. Aceasta include accesul la transport, evenimente culturale,…


Ce parere ai despre aceasta stire?