Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Udrea, prima reacţie după condamnare: O blestem pe judecătoare să simtă copiii ei ce simt ai mei

Publicat:

a criticat decizia de condamnare la opt ani cu executare pentru spalare de bani si instigare la luare de mita, anuntata marti de instanta. Udrea a blestemat-o pe judecatoare care semnat sentinta de condamnare si a acuzat faptul ca nu a avut parte de un proces corect.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, reacție dupa audierea judecatoarei Ancuța Popoviciu: „Pentru ce au murit copiii astia?”

15:01, 24.04.2024 - Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, a reacționat, dupa ce Ancuța Popoviciu a fost audiata de oamenii legii. Ce a spus barbatul despre atitudinea judecatoarei care se ocupa de cazul care a șocat Romania.

Claudia Patrașcanu, reacție in exclusivitate dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca fostul ei soț și Bianca Dragușanu au plecat cu toți copiii in vacanța: "E drept raspunzator..."

17:41, 04.04.2024 - La scurt timp dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca Gabi Badalau și Bianca Dragușanu au plecat in vacanța cu micuții pe care ii au din casatoriile anterioare, Claudia Patrașcanu a avut o prima reacție.

Ligia Deca: Si copiii care au devenit parinti trebuie sa simta ca au un loc fara rusine in comunitatea scolara

16:36, 28.03.2024 - Joi, ministrul Educației, Ligia Deca, a afirmat ca in școli este necesara instruirea cadrelor didactice in gestionarea unor situații speciale, cum ar fi cazul copiilor care au devenit parinți, și ca aceștia trebuie sa primeasca ajutor pentru a depași sentimentul de rușine.  "Cred ca masurile…

Misiune dificila pentru parinții zilelor noastre: Cum sa motivezi copilul sa faca mișcare?

23:15, 21.03.2024 - Daca interacționezi cu copiii mici sau, pur și simplu, daca stai sa-i urmarești, cu siguranța vei spune ca sunt cele mai energice ființe din lume, ca au baterii inepuizabile și chef de cațarat, de jucat cu mingea, de dat pe tobogane și alergat, numai sa nu stea locului o clipa. Lucrurile se mai liniștesc…

Elena Udrea porneste un nou „razboi” din inchisoare. Nu a mai putut sa taca: „Mai interesat de licitațiile de sute de milioane de euro decat de soarta deținuților”

11:41, 11.03.2024 - Aflata in spatele gratiilor, in Penitenciarul ”Targșor”, Elena Udrea a luat decizia de a critica sistemul, acuzand șefii Administratiei Nationala a Penitenciarelor de lipsa de itneres in reintegrarea celor din spatele gratiilor prin programele sociale de angajare.

Ștefan Darabuș: Cum mi-am petrecut un sfert de veac

10:30, 23.02.2024 -  Din amintirile pe care le am cu copiii din orfelinate, sunt cateva care ma bantuie. Una dintre ele e cu bebelusul care avea o oglinda pusa pe barele patuțului sau, sa se poata vedea pe sine insusi, sa se simta mai putin singur. Din amintirile pe care le am cu copiii din orfelinate, sunt cateva care…

Inscrierea la gradinița și creșa 2024. Calendarul a fost pus in dezbatere publica

07:45, 08.02.2024 - Potrivit proiectului pus in dezbatere publica de Ministerul Educației, inscrierea copiilor la creșa și gradinița, pentru anul școlar 2024-2025, va avea loc in vara. Astfel, prima etapa ar urma sa fie cea dedicata reinscrierilor, intre 10 și 14 iunie 2024, stabilita pentru copiii care au mai fost la…

Ei sunt cei doi copii ai lui Jean de la Craiova. Cum arata și ce se ocupa Sabrina și Alexandru / FOTO

20:20, 05.02.2024 - Daca Jean de la Craiova este o persoana publica extrem de cunoscuta in țara noastra, mai puțini sunt cei care știu cine sunt cu adevarat copiii sai. Iata cum arata și cu ce se ocupa Sabrina și Alexandru, copiii manelistului!


Ce parere ai despre aceasta stire?