Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucraina: Președintele Poroșenko promite înființarea unei instanțe judiciare anticorupție

Publicat:

Președintele ucrainean Petro Poroșenko a promis vineri inființarea unei instanțe judiciare speciale responsabile cu cazurile de corupție, ceruta atat de occidentali, cat și de manifestanții instalați de mai multe zile in fața parlamentului de la Kiev, relateaza AFP.

Președintele Poroșenko, care ramasese pâna acum vag în privința intențiilor sale pe acest subiect sensibil, a dat asigurari ca masura va fi integrata în proiectul de buget pe anul viitor.

'Aceasta demonstreaza angajamentul statului de a înființa acest organ judiciar…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iohannis promite cedarea unui sistem Patriot catre Ucraina, dupa intalnirea cu Biden

23:46, 07.05.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, la Washington, ca Romania va gasi o solutie in privinta cedarii unui sistem Patriot de aparare antiaeriana Ucrainei, potrivit Agerpres. ”Exista, evident, nevoia unor sisteme de aparare antiaeriana in Ucraina, sisteme avansate, si in acest fel, in ultimele…

Vladimir a dat ordin, actele s-au facut: Rusia promite raspuns draconic la confiscarea activelor pentru Ucraina

19:40, 23.04.2024 - O aliata a presedintelui Vladimir Putin a avertizat marti Europa ca a intocmit deja legislatie pentru a raspunde daca active ruse in valoare de aproape 300 de miliarde de dolari vor fi confiscate de Occident si utilizate pentru a ajuta Ucraina, relateaza Reuters.

Mark Rutte promite un ajutor suplimentar pentru Ucraina „devastata zilnic de invazia rusa”

19:45, 12.04.2024 - Premierul olandez Mark Rutte a promis vineri un ajutor suplimentar de un miliard de euro pentru Ucraina "devastata zilnic de invazia rusa". Acsta a declarat ca ucrainenii trebuie „sa caștige aceasta batalie”.

In ziua votului, Putin promite razbunare pentru atacurile ucrainenilor: 'Atacurile nu raman și nici nu vor ramane nepedepsite!'

09:35, 16.03.2024 - In prima zi a alegerilor prezidentiale, presedintele rus, Vladimir Putin, a prezidat reuniunea Consiliului rus de Securitate și a acuzat Kievul ca incearca sa perturbe alegerile din Rusia, comentand luptele de la granița dintre Rusia si Ucraina, relateaza Rador Radio Romania. ''Inamicul nu a avut…

Putin acuza Ucraina ca incearca sa perturbe alegerile cu actiuni militare „demonstrative” si promite represalii

18:35, 15.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a acuzat vineri Ucraina, in prima zi a alegerilor prezidentiale din Rusia, ca incearca sa perturbe acest scrutin prin bombardamente si tentative de incursiuni pe teritoriul rus la care au participat circa 2.500 de combatanti veniti dinspre teritoriul ucrainean, el promitand…

Ucraina a intrat in al treilea an de razboi cu o criza de soldati si munitii. Ce promite G7. Zelenski: „Contam pe voi!”

10:10, 25.02.2024 - Volodimir Zelenski li s-a adresat sambata liderilor statelor din Grupul celor sapte tari cele mai dezvoltate (G7), in fata carora a insistat la o reuniune prin videoconferinta ca Ucraina mizeaza in continuare pe ajutorul lor pentru a invinge Rusia in razboiul declansat de aceasta.

Ciolacu promite solidaritate cu Kievul, pana cand Ucraina va obține victoria

10:45, 24.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat sambata, cand se implinesc doi ani de la invazia Federației Ruse in Ucraina ca Romania va acționa in deplina unitate și solidaritate cu țara vecina „pana la obținerea victoriei și a pacii juste”.

Franța promite Ucrainei un ajutor militar de pana la 3 miliarde de euro

00:06, 17.02.2024 - Franța și Ucraina au semnat un acord de securitate care include angajamente de la Paris sa livreze mai multe arme, sa antreneze soldați și sa trimita pana la 3 miliarde de euro in ajutor militar Kievului in acest an, relateaza SkyNews.


Ce parere ai despre aceasta stire?