Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucraina, la un pas de a deveni membră UE. Moment istoric marcat de guvernul ucrainean: „Documentul a fost semnat astăzi”

Publicat:

Ucraina face pași marunți, dar siguri pentru aderarea la UE, iar acest lucru este confirmat de faptul ca, in urma cu cateva ore, adjunctul șefului de cabinet al președintelui Zelesnki a declarat ca a fost completat chestionarul de aderare la UE de partea ucraineana. De asemenea, acesta a mai menționat ca este așteptata o recomandare […] The post Ucraina, la un pas de a deveni membra UE. Moment istoric marcat de guvernul ucrainean: „Documentul a fost semnat astazi” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Video Adrian Nita (PSD): Moment istoric pentru nemteni! A fost semnat contractul pentru noul Spital Judetean de Urgenta Piatra-Neamt!

08:25, 18.05.2024 - Veste mare pentru nemțeni! A fost semnat contractul pentru noul Spital Județean de Urgența Neamț din Piatra Neamț, anunța Adrian Nița, candidatul PSD pentru funcția de primar al Municipiului Piatra Neamț.

DISPERARE? Boc anunța un moment istoric: S-a emis primul certificat de naștere semnat electronic / Istoric era sa avem Centura Metropolitana!!!

21:31, 08.05.2024 - Primul certificat de naștere semnat electronic a fost eliberat miercuri de Serviciul de Stare Civila din Cluj-Napoca, a anunțat primarul Emil Boc, intr-o campanie disperata de imagine. Printr-un proiect cu finanțare europeana, Serviciul Stare civila din municipiul Cluj-Napoca permite de acum intocmirea…

Moment istoric: Se pune la cale cel mai mare plan pentru infrangerea Rusiei

13:01, 26.04.2024 - Moment istoric: Se pune la cale cel mai mare plan pentru infrangerea RusieiStatele Unite vor gazdui vineri o reuniune virtuala a donatorilor de ajutor international pentru Ucraina, asa-numitul Grup de contact in format Ramstein, la cateva zile dupa ce Congresul american a iesit din blocajul care a durat…

Ucraina și Marea Britanie au semnat un acord pentru producția de armament

22:55, 10.04.2024 - Ucraina și Marea Britanie au semnat un acord-cadru de cooperare in sectorul apararii și al producției de armament, au declarat oficialii de la Kiev, relateaza Sky News, potrivit g4media.ro. Documentul a fost semnat in cadrul unei conferințe a industriei militare din capitala ucraineana, la care au participat…

”Ucraina va deveni membra a NATO”. Secretarul de stat al SUA, declarații de ultima ora! Ce a anunțat Antony Blinken

14:00, 05.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a facut declarații de ultima ora cu privire la perspectivele aderarii Ucrainei la Alianța Nord-Atlantica (NATO). Iata ce a anunțat despre țara vecina.

Moment istoric dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial: Germania devine din nou o putere militara majora

17:50, 04.04.2024 - Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, a anunțat joi o restructurare a armatei germane, inclusiv cu numirea unui nou comandament central și o ramura dedicata spațiului cibernetic, continuand astfel o revizuire a Bundeswehr-ului (armata germana) lansata ca raspuns la invazia Rusiei in Ucraina,…

Ucraina si Finlanda au semnat un acord pe zece ani privind cooperarea in domeniul securitatii

15:20, 03.04.2024 - Presedintele finlandez Alexander Stubb si omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski au semnat miercuri, la Kiev, un acord privind cooperarea in domeniul securitatii si sprijinul pe termen lung intre Finlanda si Ucraina, transmite Reuters, potrivit Agerpres. Documentul acopera o gama larga de chestiuni,…

Ciolacu, dupa sfințirea capelei ortodoxe din Parlament: „Un moment istoric marcat de binecuvantarea de catre Preafericitul Daniel”

19:40, 25.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a evidentiat luni, dupa sfintirea Capelei ortodoxe din Palatul Parlamentului, ca aceasta reprezinta „marturia rolului crucial” pe care spiritualitatea il are in viata cotidiana, informeaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?