Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucraina a declanșat ample manevre militare în apropiere de Crimeea

Publicat:

Frontiera dintre Rusia și Ucraina devine din ce in ce mai fierbinte. Armata ucraineana desfașoara manevre in apropierea liniei de demarcație cu peninsula Crimeea. In același timp, Rusia este acuzata ca a trimis la frontiera comuna peste 100.000 de militari dotați cu armament greu.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Ucraina anunța ca a distrus ultima nava de razboi rusa staționata in Sevastopol

21:45, 21.05.2024 - Armata ucraineana a declarat marti ca a distrus ultima nava de razboi a Rusiei, echipata cu rachete de croaziera, stationata in peninsula Crimeea, ocupata de Moscova, in timpul unei operatiuni desfasurate in weekend, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Rusia anunța ca a ocupat alte doua sate și ca a bombardat obiective militare si energetice din Ucraina

18:30, 08.05.2024 - Armata rusa a anunțat miercuri ca a ocupat alte doua sate ucrainene și ca a lansat o noua salva de drone si rachete in cursul noptii asupra unor tinte militare si sistemului energetic ucrainean "ca raspuns" la atacurile Kievului asupra unor infrastructuri energetice rusesti.

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține ca armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu raza lunga de acțiune

10:31, 04.05.2024 - Sistemele de aparare antiaeriana ruse au distrus patru rachete ATACMS cu raza lunga de actiune, furnizate de SUA Kievului si care au fost lansate de fortele ucrainene asupra peninsulei Crimeea, a anuntat in aceasta dimineata Ministerul Apararii de la Moscova.Amploarea si impactul atacului asupra peninsulei…

S-a declanșat nebunia: Rusia anunța ca Ucraina a atacat Crimeea cu rachete americane ATACMS/ Video

09:10, 04.05.2024 - Sistemele de aparare antiaeriana ruse au distrus patru rachete ATACMS cu raza lunga de actiune, furnizate de SUA Kievului si care au fost lansate de fortele ucrainene asupra peninsulei Crimeea (aflata sub ocupatie rusa - n.r.), a anuntat sambata dimineata Ministerul Apararii rus, informeaza dpa.

Ucraina a lovit la Sevastopol una din cele mai vechi nave ale marinei militare ruse

22:06, 21.04.2024 - O nava a luat foc duminica in portul Sevastopol din peninsula ucraineana Crimeea, ocupata de Rusia. Surse militare de la Kiev afirma ca este vorba de nava de salvare submarina Kommuna, un catamaran lansat la apa in 1912, in prezent probabil cel mai vechi vas in serviciu activ din marina militara rusa.

Misiune: Crimeea. Cum au reușit ucrainenii sa cucereasca „Turnurile Boiko” din Marea Neagra și cum ii ajuta in razboiul cu Rusia

18:00, 08.04.2024 - Capacitațile militare ale Rusiei pe cer, pe apa și pe uscat au avut de suferit dupa ce Ucraina a recapatat controlul asupra platformelor de foraj petrolier situate in Marea Neagra in toamna anului trecut, a anunțat serviciile de informații militare ucrainene pe 8 aprilie, potrivit The Kyiv Independent.

Zece ani de la anexarea Crimeei: razboiul declanșat de Putin impotriva Ucrainei au renascut speranțele recuperarii peninsulei

15:15, 16.03.2024 - La implinirea a zece ani de la referendumul ilegal convocat de Rusia pentru a legitima ocuparea peninsulei Crimeea, cei care au fugit atunci in Ucraina continentala privesc pamantul pe care l-au lasat in urma cu un amestec de durere si speranta.

Lovituri incrucișate: Armata rusa ataca cu drone din Marea Azov și Crimeea, ucrainenii vizeaza regiunea rusa Belgorod

14:10, 10.03.2024 - Apararea antiaeriana ucraineana a impiedicat un atac masiv cu drone al Rusiei in cursul noptii in centrul si sudul tarii, a transmis duminica armata Kievului, noteaza dpa. Dronele au fost lansate de pe coasta rusa a Marii Azov si din peninsula Crimeea. Potrivit armatei, 35 din cele 39 de drone lasate…


Ce parere ai despre aceasta stire?