Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uau, ce decolteu apetisant are focoasa Christina Hendricks! FOTO

Publicat:

Actrita din serialul «» nu a avut nevoie de multe pentru a intoarce toate privirile de la premiile Emmy 2011.

Hendricks, 36 de ani, si-a facut aparitia pe covorul rosu intr-o rochie de gala semanta , pe care a «accesorizat-o» cu bustul sau generos.

«Uau, nu a aratat niciodata mai bine. Pur si simplu s-a intrecut pe sine in aceasta seara! Acesta este probabil cel mai bun look al sau de pana acum», s-a descris vedeta, rugata de cei de la show-ul «» sa-si analizeze tinuta.


Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce țanțarii ataca doar anumiți oameni. Cum devii „apetisant” pentru insecte

13:20, 15.06.2024 - Țanțarii iși urmaresc prada dupa miros și unul dintre lucrurile pe care le cauta este dioxidul de carbon, relateaza o publicație britanica, care prezinta cauzele pentru care unele persoane sunt ințepate mai des decat altele de aceste insecte.

Maria Andria vrea sa iși schimbe meseria! A renunțat și la nunta cu iubitul ei. Decizii radicale pentru focoasa blondina

13:01, 21.05.2024 - Maria Andria și iubitul ei aveau de gand sa faca pasul cel mare, dar se pare ca s-au razgandit. Blondina nu crede ca i s-ar potrivi statutul de femeie maritata, așa ca, nu se vor mai casatori. A decis sa faca ceva schimbari și pe plan profesional.


Ce parere ai despre aceasta stire?