Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TVR: Interviu acordat în exclusivitate de preşedintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu

Publicat:

Romania este cel mai important partener al ! Este declaratia facuta de presedintele ales al , intr-un interviu acordat, in exclusivitate, . Acesta va fi difuzat difuzat maine seara, la ora 19, la TVR 1 si TVR Moldova.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sebastian Burduja, interviu in EXCLUSIVITATE la Realitatea Plus. Ce spune despre șansele sale la Primaria Generala? De de crede ca PNL va da președintele?

18:40, 24.04.2024 - Octavian Burduja i-a explicat jurnalistei Raluca Țicmeanu și cum s-a derulat episodul apelului telefonic primit de la Nicolae Ciuca, pentru a-l anunța ca medicul Catalin Cirstoiu a ieșit din cursa pentru Primaria Capitalei.

Cum a celebrat președintele Republicii Moldova cei 106 ani de la Unirea Basarabiei cu Romania

14:25, 27.03.2024 - In ziua in care se implinesc 106 ani de la Unirea Basarabiei cu Romania, Maia Sandu a adus mulțumiri Bucureștiului pentru ajutorul continuu și necondiționat oferit Chișinaului, afirmand ca cetațenii țarii sale trebuie sa munceasca ,,in continuare pentru a deveni un stat dezvoltat și liber".

Președintele Emmanuel Macron și-a exprimat susținerea totala a Franței pentru Republica Moldova

04:40, 08.03.2024 - Presedintele Presedintele Emmanuel Macron a reafirmat sprijinul total al Frantei pentru Republica Moldova a reafirmat sprijinul total al Frantei pentru Republica Moldova, informeazp Rador Radio Romania. Presedintele francez Emmanuel Macron a reafirmat sprijinul total al Frantei pentru independenta,…

Ministrul Bogdan Ivan, la Gala CONAF – „Women in Economy”

08:50, 06.03.2024 - Ministrul Digitalizarii, Bogdan Ivan, a participat ieri seara la Gala CONAF 2024 – „Women in economy”. La eveniment au participat premierul Romaniei Marcel Ciolacu, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, președintele Senatului, Nicolae Ciuca, ambasadorul SUA Kathleen Kavalec.  „Companiile care au…

Iohannis a primit-o pe Maia Sandu la Palatul Cotroceni: „Ajutam in continuare R. Moldova, inclusiv in ceea ce privește aderarea la UE”

13:35, 05.03.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a primit-o marti, la Palatul Cotroceni, pe Maia Sandu, presedintele Republicii Moldova. Șeful statului spune ca a „avut un dialog foarte bun despre ajutorul major pe care Romania il acorda in continuare Republicii Moldova, inclusiv in ceea ce privește aderarea…

VIZITA Maia Sandu vine azi in Romania

10:30, 05.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis o va primi, marti, pe Maia Sandu, presedintele Republicii Moldova, informeaza Administratia Prezidentiala. The post VIZITA Maia Sandu vine azi in Romania first appeared on Informatia Zilei .

Scriitorul Mircea Cartarescu, decorat la Chișinau de președintele Maia Sandu

20:50, 14.02.2024 - Scriitorul Mircea Cartarescu a fost decorat cu Ordinul de Onoare de președintele Maia Sandu, inclusiv pentru ,,contribuție substanțiala la dezvoltarea și promovarea dialogului cultural dintre Republica Moldova și Romania”.

George Simion explodeaza dupa decizia Republicii Moldova: Indiferent de consecințe

19:15, 02.02.2024 - Presedintele AUR George Simion a afirmat, vineri pentru News.ro, referitor la prelungirea interdictiei de a intra in Republica Moldova pana in anul 2028, ca acest lucru denota faptul ca nimic nu s-a schimbat peste Prut, in ultimii ani. El a adaugat ca „in loc sa imbratiseze ideea unirii, politicienii…


Ce parere ai despre aceasta stire?