Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Turcia și-a dublat importurile de petrol rusesc, în ciuda sancțiunilor occidentale

Publicat:

Turcia și-a dublat importurile de petrol din Rusia in acest an, arata datele publicate luni, in contextul in care cele doua țari se pregatesc pentru o cooperare mai ampla in domeniul economic și in special in domeniul comerțului de energie, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Furioasa dupa decizia Congresului SUA, Rusia vrea sa confiște activele occidentale: „Va fi devastator pentru economia europeana”

11:11, 22.04.2024 - Rusia are acum motive sa confiste activele occidentale, dupa ce Camera Reprezentantilor din SUA a adoptat o legislatie care permite transferul potential catre Ucraina al activelor rusesti confiscate, a declarat luni presedintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, relateaza Reuters.

Statele Unite nu au impus Indiei sa reduca importurile rusești de petrol

07:25, 05.04.2024 - La scurt timp dupa invadarea Ucrainei de catre Rusia in urma cu doi ani, SUA și partenerii sai occidentali au facut presiuni asupra Indiei sa nu cumpere marfuri rusești la preț redus, in special petrol și ingrașaminte, informeaza reuters.com.

Putin a cerut FSB sa ajute companiile ruse la incalcarea sanctiunilor occidentale

18:35, 19.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a cerut marti Serviciului Federal de Securitate (FSB) sa ajute companiile din Rusia la incalcarea sanctiunilor occidentale si cresterea ponderii pe noi piete din intreaga lume, transmite Reuters.

Rusia nu va fi invitata la primul summit de pace care va avea loc in Elveția, declara președintele Zelenski

21:36, 08.03.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat vineri ca Rusia nu va fi invitata la primul summit de pace care va avea loc in Elveția, relateaza Reuters citat de Rador Radio Romania. Dupa intrevederea avuta cu președintele Tayyip Erdogan la Istanbul, președintele Zelenski a spus ca un reprezentant…

Terminalul petrolier turcesc Dortyol nu mai accepta importuri rusești

09:00, 06.03.2024 - Dortyol nu mai accepta importuri rusești! Terminalul petrolier turcesc de dimensiuni medii Dortyol de la Marea Mediterana, care a fost in centrul unei controverse in ianuarie, cand senatorii americani au afirmat ca „petrolul rusesc mascat” furnizat pe aici a ajuns chiar și pe navele de razboi americane…

Erevanul schimba macazul: Armenia nu se mai poate baza pe Rusia ca principal partener militar si pentru aparare

13:06, 02.02.2024 - Armenia nu se mai poate baza pe Rusia ca principal partener militar si pentru aparare, intrucat Moscova a dezamagit in mod repetat Erevanul, a declarat premierul Nikol Pasinian, adaugand ca tara sa trebuie sa se gandeasca la apropierea relatiilor cu Statele Unite si cu Franta, noteaza Reuters, potrivit…

Trei companii din Moldova au vandut piese de avion in Rusia, de 15 mil. dolari, in ciuda sancțiunilor occidentale

08:40, 01.02.2024 - Companii moldovenești au continuat sa intermedieze vanzarea de piese de avioane in Rusia și in 2023, in ciuda sancțiunilor. UE a spus ca este „ingrijorata” de relatarile cu privire la eludarea sancțiunilor și ca Guvernul de la Chișinau ar trebui sa ia masuri, scrie europalibera.org .

Putin, vizita intr-o țara NATO

19:15, 31.01.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin va efectua o vizita oficiala in Turcia pe 12 februarie si se va intalni cu omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan, a anuntat miercuri un oficial turc, citat de Reuters. Aceasta va fi prima vizita a lui Putin intr-o tara membra a NATO de cand Rusia a atacat Ucraina in…


Ce parere ai despre aceasta stire?