Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trump, aspru criticat de o legendă a sportului american: "Va duce SUA înapoi în secolul XVIII"

Publicat:

Mai nou, președintele SUA, , si-a manifestat sustinerea pentru , personaj care vrea sa obtina un post în senat. Doar ca e acuzat ca ar fi întretinut relatii sexuale cu minore.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cine este misteriosul avocat american care l-a ajutat pe Donald Trump sa ajunga la putere

20:50, 20.05.2024 - Noul film „The Apprentice" are premiera luni, 20 mai, la Festivalul de Film de la Cannes. In aceasta producție, ucenicul este insuși Donald Trump, un tanar om de afaceri care este instruit in tainele puterii și ale influenței de catre avocatul fara scrupule Roy Cohn.

Ianis Hagi, facut țandari in Scoția: „Un jucator uitat, nu ramane la Rangers”

20:26, 18.05.2024 - Deși a impresionat in Real Madrid - Alaves 5-0, Ianis Hagi a fost aspru criticat in Scoția. El va reveni la Rangers la finalul sezonului. Ianis Hagi a fost titular pe „Santiago Bernabeu” pentru Alaves și a fost aproape de gol de doua ori, fiind blocat greu ce Courtois. Insa el nu va ramane la Alaves,…

Donald Trump, talisman norocos pentru McLaren » Lando Norris, proaspat caștigator de Grand Prix, criticat aspru: „A fost o onoare!”

17:40, 07.05.2024 - In cel de-al 110-lea start din Formula 1, Lando Norris, pilotul celor de la McLaren, a obținut prima victorie a carierei in Marele Circ, la Miami. Britanicul a profitat de un safety car la momentul favorabil, devansandu-l pe Max Verstappen, care a terminat pe poziția a doua. Podiumul a fost completat…

Ce scrie presa din intreaga lume despre procesul penal al lui Trump, de la Beijing la Roma

05:16, 23.04.2024 - Imagini cu fostul președinte american Donald Trump intr-o sala de judecata din New York au insoțit nenumarate știri de prima pagina despre primul proces penal din istorie al unui președinte american in exercițiu sau fost președinte al SUA.

Donald Trump intoarce armele impotriva Facebook și vrea sa protejeze TikTok in SUA, dupa ce voia sa il interzica

19:15, 09.03.2024 - Donald Trump iși schimba poziția și susține TikTok, criticand Facebook in schimb. Fostul președinte american se alatura rețelei sociale chinezești și iși exprima dezacordul fața de Facebook, pe platforma sa Truth Social.  A devenit Donald Trump dependent de TikTok? Omul care a vrut sa interzica…

Cristiano Ronaldo, aspru criticat de o legenda a fotbalului francez

10:50, 05.03.2024 - ​Cristiano Ronaldo și-a pus suporterii francezi in cap dupa ce a declarat acum cateva saptamani ca nivelul campionatului din Arabia Saudita este peste cel din Ligue 1. Recent, o legenda a fotbalului din Hexagon l-a criticat dur pe lusitan.


Ce parere ai despre aceasta stire?