Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRUEX, PRIMUL TITLU ÎN NASCAR. Pilotul american a devenit campion în acest sezon

Publicat:

a castigat titlul in NASCAR! Americanul si-a asigurat primul loc in clasamentul general dupa ce s-a impus in ultima cursa a sezonului. In competitia de la Miami, i-a depasit pe si , care au completat podiumul.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Formula 1: Lando Norris a fost felicitat de Donald Trump dupa victoria de la Miami: Mi-a spus ca mi-a purtat noroc

11:26, 06.05.2024 - Lando Norris (McLaren) a obtinut, duminica, la Marele Premiu de la Miami prima victorie din cariera sa in Formula 1. Pilotul britanic a primit numeroase felicitari, inclusiv din partea lui Donald Trump, fostul presedinte al Statelor Unite si candidat la urmatoarele alegeri.

Vestea șoc in 'Marele Circ'! Triplul campion mondial, Max Verstappen, se desparte de Red Bull

12:15, 03.05.2024 - Triplul campion mondial Max Verstappen a anuntat, joi, inaintea Marelui Premiu de Formula 1 de la Miami, ca nu intentioneaza sa se desparta de echipa Red Bull, la o zi dupa plecarea inginerului Adrian Newey, transmite AFP, citat de Agerpres.

Francesco Bagnaia cucerește Jerez și obține a doua victorie a sezonului in MotoGP

17:50, 28.04.2024 - Pilotul italian Francesco Bagnaia (Ducati), dublu campion mondial en titre la clasa MotoGP, a castigat, duminica, in Spania al doilea sau Grand Prix al sezonului, impunandu-se pe circuitul Jerez de la Frontera in fata sextuplului campion mondial, spaniolul Marc Marquez (Ducati-Gresini), informeaza AFP.

SORANA ARE TUR LIBER LA MIAMI

06:05, 19.03.2024 - Sorana Cirstea și Simona Halep, cele mai bune jucatoare de tenis ale Romaniei, vor participa la același turneu pentru prima oara dupa 18 luni! Nu s-a mai intamplat asta de la US Open 2022, acolo unde Halep a fost depistata pozitiv la roxadustat. La concursul de la Miami, Sorana Cirstea are insa un avantaj…

Pana unde poate sa urce Simona Halep in clasament, dupa turneul WTA 1000 de la Miami

07:40, 14.03.2024 - Simona Halep și-a ales turneul WTA 1000 de la Miami ca loc de revenire in circuit, dupa aproape 17 luni de pauza. Citește și: Restricții de circulație pe Autostrada București-Pitești. Traficul va fi deviat de saptamana viitoare Organizatorii turneului WTA 1000 de la Miami, in frunte cu fostul tenismen,…

Simona Halep a primit un wild card la turneul de la Miami

19:55, 06.03.2024 - Simona Halep a primit un wild card la turneul WTA de la Miami, care incepe pe 17 martie, scrie Antena 3, preluata de News.ro.. Invitatia a venit a doua zi dupa ce TAS a decis sa reduca suspendarea sportivei de la patru ani la noua luni.

Dezvaluirile cutremuratoare ale unui fost campion mondial de box: „Am fost violat cand aveam doi ani”

16:00, 06.03.2024 - Ryan Garcia (25 de ani), fost campion mondial la categoria super ușoara, a facut o serie de dezvaluiri șocante pe rețelele de socializare, inainte de urmatorul sau meci. Acesta a spus ca a fost violat de un membru al familiei cand avea doi ani. Americanul are și alte postari bizare in care declara ca…

Pilotul multiplu campion mondial care ar putea reveni in Formula 1

14:15, 01.03.2024 - Transferul lui Lewis Hamilton de la Mercedes la Ferrari a adus o agitație suplimentara in lumea Formulei 1. Zvonurile privind inlocuitorul britanicului sunt multe, iar ultima varianta este reprezentanta de o intoarcere a lui Sebastian Vettel in Marele Circ.


Ce parere ai despre aceasta stire?