Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trist, dar adevărat. A început războiul fraticid pe banii lui Nelson Mandela

Publicat:

este un simbol al pacii și al democrației, însa ultimii sai ani de viața au fost marcați de lupta acerba a familiei privind moștenirea care ramâne în urma sa.

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina va duce razboiul pe banii Rusiei - Decizia luata de G7

22:30, 12.06.2024 - Liderii statelor din G7 au ajuns la un acord "asupra debursarii a 50 de miliarde" de dolari pentru Ucraina prin utilizarea activelor ruse inghetate, a anuntat miercuri seara presedintia franceza, precizand ca aceasta debursare va avea loc "inainte de sfarsitul lui 2024", informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Moscova il ironizeaza pe președintele Franței dupa infrangerea de la europarlamentare: „Francezii il resping pentru ca a incurajat razboiul impotriva Rusiei”

20:56, 10.06.2024 - Decizia șocanta a președintelui francez Emmanuel Macron de a convoca alegeri parlamentare in urma infrangerii zdrobitoare a partidului sau in sondajele de opinie din UE, precum și succesul extremei drepte in țarile de pe continent, au ținut prima pagina a ziarelor.

Alți patru ostatici israelieni din Gaza, confirmați morți. Anunțul Forțelor de aparare a Israelului

23:05, 03.06.2024 - Forțele de Aparare ale Israelului (FDI) au anunțat ca reprezentanții sai au informat familiile a patru ostatici reținuți in Gaza „ca aceștia nu mai sunt in viața”, scrie CNN.FDI a precizat ca a comunicat familiilor lui Chaim Peri, Yoram Metzger, Amiram Cooper și Nadav Popplewell, „care au fost rapiți…

Razboiul dintre Mara Banica si familia Sterp continua. Se ajunge in instanta, acuzatiile aduse de bruneta: „Grozavii”

00:55, 30.05.2024 - Este razboi total intre Mara Banica si Culița Sterp. In ultimele zile, cele doua tabere și-au aruncat acuzații dure, iar jurnalista a anunțat ca va da in judecata familia cunosctului cantareț. Ca acuzații aduce aceasta. Mara Banica, proces impotriva familiei Sterp Intre Mara Banica și familia Sterp…

Secretarul general al NATO, Stoltenberg: Sprijinul Chinei pentru Moscova este un factor crucial in razboiul Rusiei impotriva Ucrainei

14:00, 25.05.2024 - Sprijinul Chinei pentru Moscova este un factor crucial in razboiul Rusiei impotriva Ucrainei, a declarat secretarul general al NATO Jens Stoltenberg intr un interviu acordat ziarului german Welt am Sonntag, potrivit Agerpres."China afirma ca doreste sa mentina relatii bune cu Occidentul. In acelasi…

Ucraina poate caștiga razboiul cu banii rușilor. „Sistemul financiar occidental gazduiește mulți bani parcați de oligarhi”

06:05, 14.05.2024 - Ucrainenii ar putea caștiga in timp relativ scurt razboiul daca ar primi activele inghețate ale Rusiei din Occident, circa 300 de miliarde de euro, susține experta Iulia Joja. SUA au trecut o lege care le permite sa faca acest lucru, iar la nivelul UE au fost propuse deja masuri similare.

„Banii europeni curg in continuare in Rusia”: Tomac cere UE sa investigheze firmele care „finanțeaza razboiul absurd al lui Putin”

11:06, 30.04.2024 - Eugen Tomac atrage atenția ca sunt 13 pachete de sanctiuni europene impotriva Moscovei, insa „banii europeni curg in continuare in Rusia”. Liderul PMP anunta, marți, ca a solicitat Comisiei Europene sa deschida o investigatie cu privire la aceste nereguli si sa actioneze astfel incat sanctiunile UE…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 10 din sezonul 3. Ilinca Goia: „E trist, dar e adevarat, a trebuit sa spun adevarul!”

23:05, 21.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?