Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tribunalul Bucureşti, decizie de ultimă oră în cazul fraţilor Tate. Verdictul nu este definitiv

Publicat:

Frații Andrew și au mers, luni, la Tribunalul București, unde cerusera sa fie judecați sub control judiciar. Dupa ce a incheiat dezbaterea solicitarilor DIICOT și a fraților Tate, instanța a anunțat ca va pronunța decizia marți, la ora 12.00. Iar decizia a venit: un magistrat de la a decis marti ca […] The post , decizie de ultima ora in cazul fratilor Tate. Verdictul nu este definitiv first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ia sfarșit coșmarul lui Ionuț Radu? Ce decizie a luat Inter in cazul lui

18:31, 17.05.2024 - Portarul Ionuț Radu va reveni la Inter, dupa imprumutul la Bournemouth, dar foarte probabil va fi vandut lui Como, nou promovata in Serie A. Imprumutat vara trecuta lui Bournemouth, Ionuț Radu a avut un sezon de uitat in Anglia. Doar 5 apariții, doua in Premier League, trei in Cupa Angliei. El se va…

Procesul fraților Tate poate incepe. Tribunalul Bucuresti a respins excepțiile formulate de inculpați

18:06, 26.04.2024 - Tribunalul Bucuresti a dispus, vineri, inceperea procesului in dosarul in care fratii Andrew si Tristan Tate sunt acuzati de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de persoane in forma continuata si viol in forma continuata, judecatorul de camera preliminara constatand legalitatea rechizitoriului…

Decizie istorica: WTA iși schimba regulamentul, dupa cazul Simonei Halep

20:45, 20.03.2024 - WTA a inceput o revizuire a regulilor sale, ceea ce ar putea face ca jucatoarele achitate de acuzatiile de dopaj sau carora le-a fost redusa suspendarea sa revina in circuit cu "clasamente speciale", a declarat miercuri, pentru Reuters, forul care guverneaza tenisul feminin, informeaza News.ro.

NATO, decizie radicala! Mii de militari, aduși in Romania. Masurile luate in cazul extinderii razboiului din Ucraina

12:25, 01.03.2024 - NATO a anunțat o decizie radicala de a intensifica prezența militara in Romania, luand masuri preventive in cazul unei posibile extinderi a conflictului din Ucraina. Mii de soldați vor fi aduși la noi in țara.


Ce parere ai despre aceasta stire?