Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei morţi şi 28 de răniţi într-un indendiu declanşat într-un bloc de locuinţe din Germania

Publicat:

Flacarile au izbucnit intr-un imobil de apartamente din Duisburg, in vestul Germaniei. Saptezeci de echipaje de salvare au intervenit pentru a stinge focul si a salva locatarii, potrivit Romania TV.

Din pacate, trei oameni, inclusiv un copil, au murit in incediu. Alti 28 sunt raniti, doi dintre ei fiind in stare grava. Autoritatile locale au deschis o ancheta, pentru a afla cauzele tragediei.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant in Gorj. Un copil ar fi fost vandut in Germania pentru 8.000 de lei

16:21, 26.04.2024 - Foto – Profimedia Images Un minor care facea parte dintr-o familie cu inca doi frați ar fi fost vandut in Germania pentru 8.000 de lei. Autoritatile efectueaza o ancheta dupa ce un copil in varsta de 6 ani, dintr-o comuna din judetul Gorj, ar fi fost scos din Romania si dus in Germania prin utilizarea…

Asistentul unui europarlamentar german, arestat pentru spionaj in favoarea Chinei

14:10, 23.04.2024 - Un asistent al unui europarlamentar din partea partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) a fost retinut de politia germana. Acesta este suspect intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei, a anuntat marti biroul procurorului federal, relateaza Reuters. Jian G.,…

De ce Campionatul European de Fotbal 2024 nu este lozul caștigator pentru economia Germaniei (analiza)

17:56, 06.04.2024 - Publicul va cheltui mult in timpul EURO 2024, dar va economisi in urmatoarele luni. Campionatul European de Fotbal organizat in Germania este unul dintre cele doua evenimente sportive de top cu potențial economic major, care vor avea loc in aceasta vara in Europa, deschizand „drumul” inainte de Olimpiada…

Furtuna Nelson face dezastru in Europa. Patru oameni au murit in ultimele ore. Ce șanse sunt sa afecteze Romania

22:10, 29.03.2024 - Furtuna Nelson a aparut in Europa și face dezastru intr-o mulțime de locuri. Pana in acest moment, patru oameni au murit, dupa ce s-au inecat in valurile uriașe. Autoritațile se așteapta ca numarul victimelor sa creasca. Iata ce șanse sunt sa vina și in Romania.

Romania și Bulgaria, campionane ale risipei de apa. Aproape jumatate din volumul de lichid vital se pierde

15:41, 22.03.2024 - "Germania, Luxemburg, Olanda si Danemarca se numara printre cele mai performante tari, cu pierderi minime de apa si, implicit, un consum minim de energie si emisii de CO2. Exista, insa, si tari precum Bulgaria, Italia si Romania, care au un procent de apa necontorizata si nefacturata de aproximativ…

Cine sunt militanții din Facțiunea Armata Roșie, care au creat haos in Germania și sunt in continuare vanați de poliție

07:05, 19.03.2024 - Autoritațile germane ii vaneaza pe foștii membri ai Facțiunii Armata Roșie (RAF), un grup de militanți din vremea Razboiului Rece, care sunt cautați de aproape 30 de ani pentru acțiunile teroriste pe care le-au desfașurat pe teritoriul Germaniei de Vest și in strainatate, relateaza CNN.

Incendiu uriaș intr-un bloc din China. 15 oameni au murit, peste 40 au fost raniți

15:45, 24.02.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit intr-un bloc turn din Nanjing, un oraș cu peste opt milioane de locuitori din estul Chinei. 15 oameni au murit și peste 40 au fost raniți. Autoritațile au deschis o ancheta.

Doliu in lumea sportului. Fotbalistul care a adus victoria Germania in finala Cupei Mondiale din 1990 a murit / FOTO

13:15, 20.02.2024 - Lumea fotbalului mondial este in doliu, dupa ce un jucator important a murit. Avea 63 de ani și s-a stins din viața luni seara, in urma unui stop cardiac. A scris istorie pentru echipa Germaniei la finala Cupei Mondiale din 1990.


Ce parere ai despre aceasta stire?