Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei ani de COLECTIV. Decizia care a condus la moartea a 64 de oameni. Pirotehnistul care a aprins artificiile, DECLARAŢII ULUITOARE

Publicat:

Ranit și el in incendiu, Moise a fost transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni, scrie libertatea.ro. La doua zile dupa tragedie, a fost audiat pentru prima oara de polițiști.

Intrebare: Stii cine a montat artificiile, cine s-a ocupat de montajul lor?

(in continuare M.M): Da... Eu cu un coleg care nu a fost aici...

Intrebare: De unde ati cumparat...?
M.M: Nu mai stiu de unde sunt produsele.... Unele sunt facute la firma... Unele sunt aduse...

Intrebare: Sunt achizitionate prin intermediul firmei voastre?
M.M: Da, da, da... Nu, ca noi…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Singura zodie care nu a ranit niciodata pe nimeni. Sunt cei mai bun oameni din zodiac

14:45, 24.04.2024 - O zodie din horoscop s-a nascut cu un har pe care mulți și-ar dori sa il aiba. Este singura care nu a ranit pana acum pe nimeni și face doar bine peste tot unde ajunge. Este o placere sa ii ai pe acești nativi in preajma ta și sunt alaturi de tine in toate momentele grele.

„Mureau dintr-o imbucatura”. Maia Sandu: Comemoram moartea a 123.000 de oameni din cauza foametei provocate de regimul stalinist

11:05, 20.04.2024 - Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis, sambata, pe Facebook ca in fiecare a treia zi de sambata a lunii aprilie, „comemoram o mare tragedie din istoria tarii noastre - foametea provocata de regimul stalinist in anii 1946-1947”, in care, in doar 9 luni, peste 123 de mii de oameni au…

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

30 de ani de inchisoare pentru omul care a obținut arma atacatorului din Strasbourg care a ucis 5 oameni și a ranit alți 11

16:20, 05.04.2024 - Audrey Mondjehi a primit sentința de 30 de ani pentru ca a obținut arma pe care atacatorul care a omorat 5 oameni la Targul Francez de Craciun din Strasbourg in 2018 a folosit-0. Acesta a fost convins sa o obțina de catre Cherif Chekatt care a folosit-o asupra victimelor mai apoi, informeaza BBC. 

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Bia Khalifa s-a aprins! Blondina face declarații tranșante la adresa divelor din showbiz: ”Eu sunt un exemplu bun de urmat”

10:00, 07.03.2024 - Bia Khalifa a izbucnit și face declarații tranșante la adresa divelor din showbiz. Blondina iese la atac și susține ca multe doamne și domnișoare ajung sa-și faca operații estetice in rate. Iata la ce intervenție vrea ea sa apeleze in viitorul apropiat și prin ce operație a trecut recent.

Petre Roman, primul mesaj dupa moartea fostei soții, Mioara Roman: ”Acum poate ca e mai ușor” 

13:20, 26.02.2024 - Mioara Roman a suferit un stop cardiac cu doua luni inainte de a implini 84 de ani. Mioara Roman suferea de Parkinson și alte boli, drept pentru care a fost internata la azil, ca sa beneficieze de asistența medicala permanenta.Petre Roman, primul premier al Romaniei post-decembriste, și Mioara Roman…

Petre Roman, primele declarații dupa moartea fostei sale soții, Mioara Roman. Ce decizie urgenta a luat

12:30, 23.02.2024 - Petre Roman a avut o prima reacție, dupa ce s-a aflat public ca fosta lui soție, Mioara Roman, a murit. Mama Oanei Roman s-a stins la varsta de 83 de ani, la caminul de batrani din Snagov, unde era internata de cateva luni. Iata ce decizie urgenta a luat fostul premier al Romaniei!


Ce parere ai despre aceasta stire?