Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tratamentul aplicat femeilor în Afganistan: emisarul ONU pentru educaţie cere anchetă pentru „crimă împotriva umanităţii”

Publicat:

Fostul premier britanic , emisarul ONU pentru educatie, a cerut joi o ancheta pentru „crima impotriva umanitatii” la (CPI) pentru tratamentul aplicat femeilor in Afganistan.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele norme ale UE privind combaterea violenței impotriva femeilor, adoptate de Parlamentul European

19:10, 24.04.2024 - Parlamentul a adoptat, miercuri, primele norme europene privind combaterea violenței impotriva femeilor și a violenței domestice. Directiva solicita legi mai stricte impotriva violenței cibernetice, o asistența mai buna acordata victimelor și masuri de prevenire a violului.

O femeie in varsta de 33 de ani și-a intrerupt tratamentul impotriva cancerului pentru a-l naște pe fiul ei. A murit la scurt timp dupa ce a devenit mama

14:00, 16.04.2024 - O femeie in varsta de 33 de ani a aflat pe cand era insarcinata pentru prima data ca are cancer, din nou. Tanara și-a dorit cu orice preț sa il aduca pe lume pe fiul ei, un baiețel sanatos, care va crește fara mama. Femeia a murit la scurt timp dupa ce a nascut.

Nicolae Ciuca, mesaj de 8 Martie: Trebuie sa continuam politicile care promoveaza egalitatea de șanse, care combat discriminarea și violența impotriva femeilor.

16:21, 08.03.2024 - "Astazi este despre doamnele și domnișoarele din viețile noastre, cele carora le datoram recunoștința și respect. O societate civilizata și care prospera este aceea in care fiecare femeie are posibilitatea sa iși urmeze visurile și obiectivele, intr-un mediu echitabil, just și incluziv. Iar datoria…

Decizia CPI cu privire la apelul Venezuelei impotriva deciziei de reluare a unei anchete privind comiterea de crime impotriva umanitații

06:15, 02.03.2024 - Curtea Penala Internaționala a respins un apel formulat de Venezuela impotriva deciziei de reluare a unei anchete privind comiterea de crime impotriva umanitații, informeaza Rador Radio Romania. Judecatorii de la Curtea Penala Internaționala (CPI) au respins apelul formulat de Venezuela impotriva…

Catalin Drula: Comasarea pe care o propun PSD si PNL este o crima impotriva democratiei

18:15, 21.02.2024 - Liderul USR, Catalin Drula, a declarat miercuri ca comasarea alegerilor pe care o propun PSD si PNL este o crima impotriva democratiei iar ceea ce doresc Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca este instaurarea partidului unic in Romania.

Drula, despre comasarea alegerilor: „Este o crima impotriva democratiei”. Orban: „Vom ataca la CCR”

12:40, 21.02.2024 - Comasarea alegerilor pe care o propun PSD si PNL este o „crima impotriva democratiei”, afirma președintele USR, Catalin Drula, acuzandu-i pe Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca, liderii coaliției, ca vor „instaurarea partidului unic in Romania”. Liderul Forta Dreptei, Ludovic Orban, a declarat ca alianța…

UE a deschis o ancheta oficiala impotriva TikTok din cauza nerespectarii DSA, dupa amenințari repetate

15:26, 19.02.2024 - ​Comisia Europeana a initiat, luni, procedurile oficiale pentru a evalua daca TikTok a incalcat Actul legislativ privind serviciile digitale (DSA) in domenii legate de protectia minorilor, transparenta publicitatii, accesul la date pentru cercetatori și alte domenii, relateaza Agerpres.

Plangere penala impotriva Hamas: Rudele ostaticilor condamna ,,crimele impotriva umanitații"

21:10, 14.02.2024 - Aproximativ 100 de rude ale ostaticilor tinuti in continuare in Fasia Gaza au depus astazi, la Haga, o plangere impotriva Hamas cu privire la „crime impotriva umanitatii”, la Curtea Penala Internationala (CPI), scrie news.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?