Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Transport în comun gratuit, la Paris, din cauza poluării

Publicat:

In urmatoarele trei zile, metroul si celelalte mijloace de transport public vor fi gratuite la Paris si in imprejurimi. Nu este un cadou al autoritatilor pentru localnici si turisti, ci o masura de urgenta pentru reducerea poluarii, ajunsa, in aceste zile, la un nivel alarmant.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primaria lui Nicușor, bombardata cu amenzi din cauza poluarii

22:56, 29.04.2024 - Garda Naționala de Mediu trage un semnal de alarma: poluarea aerului in București atinge cote alarmante, iar primaria lui Nicușor Dan este obligata sa ia masuri imediate. Garda Naționala de Mediu trage un semnal de alarma: poluarea aerului in București atinge cote alarmante, iar autoritațile sunt sub…

Cirstoiu: Ma mai plimb cu metroul. Trebuie realizata o interconectare a tuturor mijloacelor de transport in comun

17:26, 04.04.2024 - Candidatul aliantei PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, a susținut ca a mers cu metroul pentru a arata ca Metrorex trebuie sa vina la Primaria Capitalei, concluzionand ca in București este nevoie de „o interconectare a tuturor mijloacelor de transport in comun intr-un sistem integrat”.

Statul francez reclama in justiție o eleva din cauza unui denunț calomnios. L-a acuzat pe director ca ar fi agresat-o din cauza valului

23:50, 27.03.2024 - Statul francez urmeaza sa depuna plangere pentru „denunt calomnios” impotriva unei eleve de la Liceul Maurice-Ravel din Paris, care l-a acuzat pe directorul institutiei de faptul ca a agresat-o din cauza valului pe care-l purta, anunta miercuri premierul Gabriel Attal, relateaza AFP.

Ședinta CLM Constanta: Reabilitarea a trei statii de transport in comun la capete de linii Ciresica, Pescarie si Poarta 1, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

17:30, 24.03.2024 - Se convoaca Consiliul local al municipiului Constanta in sedinta ordinara, joi, 28.03.2024, ora 17.00, in sala "Remus Opreanu" a Consiliului Judetean Constanta.Pe ordinea de zi se afla mai multe proiecte printre care si proiect de hotarare nr. 143 2024 privind aprobarea devizului general actualizat…

A lasat rolul de "actrița principala" și merge cu mijlocul de transport in comun. Narcisa Balaban, mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța, surprinsa in ipostaze rare / PAPARAZZI

23:45, 16.03.2024 - A incercat sa treaca neobservata, dar fara succes. Narcisa Balaban a lasat rolul de "actrița principala" și merge cu mijlocul de transport in comun. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins-o in ipostaze rare pe mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța.

PATRONUL FERMEI DACILOR Se confrunta cu blocaje in transport din cauza raportarilor la poliție

09:35, 07.03.2024 - Dinicu considera aceasta situație neplacuta și iși exprima frustrarea in fața instanțelor de judecata. The post PATRONUL FERMEI DACILOR Se confrunta cu blocaje in transport din cauza raportarilor la poliție first appeared on Informatia Zilei .

Iasiul, sufocat din cauza traficului. Transportul in comun este vazut ca o principala solutie

16:50, 07.02.2024 - Capitala Moldovei, Iașiul, unul dintre cele mai mari orase ale tarii, este sufocata de masini, iar acest lucru este resimtit din plin de populatie. La orele de varf, oamenii asteapta ore in sir, in autoturisme, pentru a ajunge acasa.

Dr. Beatrice Mahler: 43% din decesele induse de cancerul pulmonar se produc din cauza poluarii

15:20, 04.02.2024 - Cu ocazia Zilei Mondiale de Lupta impotriva Cancerului, managerul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", Beatrice Mahler, a transmis ca aerul curat este soluția pentru un plaman sanatos. Cancerul pulmonar are cea mai mare mortalitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?