Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Transformare uluitoare! Cum arăta Laura Cosoi înainte de ajunge celebră

Publicat:

Transformare uluitoare! Înainte de a ajunge celebra, era departe de imaginea de blonda fatala cu care s-a facut remarcata. Vedeta a fost pasionata însa de dansuri înca din copilarie, la care-si expunea trupul în tinute sumare.

era departe de look-ul de femme fatale pe care-l afiseaza în prezent. Focoasa blonda era o adolescenta la început de drum, pasionata de dansuri.

(foto: lauracosoi.ro)

Satena, dezinvolta si mereu cu zâmbetul pe buze, a reusit însa…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum a reacționat Anamaria Prodan, dupa procesele penale cu fostul soț. Vedeta iși ține copiii departe de probleme: ”Poate sa se duca...”

00:21, 03.05.2024 - Anamaria Prodan a reacționat pentru prima data, dupa toate procesele penale pe care le are cu fostul soț. Vedeta traiește departe de aceste probleme și incearca sa se focuseze cat mai mult pe familia ei și pe relația cu Ronald Gavril. Iata, insa, daca o afecteaza sau nu ce se intampla in instanța.

Vedeta din Romania care se retrage din televiziune. Emisiunea ei abia s-a lansat: „Pentru ultima oara in seara asta”

12:35, 22.03.2024 - Vedeta din Romania care a decis sa se retraga din televiziune. In luna februarie 2024 anunța ca va prezenta o emisiune la postul de televiziune Antena Stars, insa acum a dezvaluit ca va lua o pauza de la micile ecrane. Despre cine e vorba? Vedeta din Romania care se retrage din televiziune Laura Cosoi,…

Star Matinal. Momentele grele au facut-o mai puternica pe Laura Cosoi. Cum a gestionat clipele dificile de cand a devenit mama: „Nu am avut bona”

14:45, 12.03.2024 - Laura Cosoi se pregatește sa devina mama pentru a patra oara și spune ca nu i-a fost deloc la primei fiice, atunci cand toata lumea voia sa ii dea sfaturi despre creșterea copilului. Vedeta a declarat ca nu a avut bona și nici sprijin mereu din partea parinților, care locuiesc departe de București.

Teo Trandafir, dezvaluiri uluitoare. A recunoscut lucruri dureroase de fata cu toata lumea: „Nu-mi place ce fac, nu-mi place ce zic, nu-mi place cum ma port”

14:10, 12.03.2024 - Teo Trandafir surprinde din nou. Vedeta a facut o serie de dezvaluiri interesante, prin care a scos la iveala cat de dura este cu propria ei persoana. Ce uraște cel mai mult la ea și ce și-ar dori sa schimbe, mai ales la imaginea pe care o afișeaza pe micile ecrane. Teo Trandafir, un mare […] The post…

Cand incepe noua emisiune a Laurei Cosoi de la Antena Stars. Vedeta a dat toate detaliile

19:20, 20.02.2024 - Mulți iși aduc aminte de aparițiile incendiare ale vedetei, precum și decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor. Dar, asta se va schimba, avand in vedere ca am aflat cand incepe noua emisiune realizata de Laura Cosoi de la Antena Stars.

Cum arata Oana Roman in urma cu 15 ani. Vedeta era blonda: „Am gasit poza asta...” / FOTO

11:55, 06.02.2024 - Oana Roman a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea din urma cu 15 ani, dar și un mesaj. Pe atunci, vedeta era blonda. Iata ce imagine a impartașit aceasta cu fanii ei de pe Instagram, unde are o comunitate impresionanta!


Ce parere ai despre aceasta stire?