Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGIC! Un bărbat a murit după ce a CĂZUT în fântână

Publicat:

Accident tragic in satul Voinova, raionul Straseni. Un barbat, de 62 de ani, a murit, dupa ce a cazut in fantana pe care o curata impreuna cu niste sateni.

Nenorocirea s-a produs luni seara.

Potrivit politiei, barbatul a terminat lucrarile de curatare si iesea din put, in momentul in care funia s-a rupt si el s-a prabusit in fantana.

Victima a fost scoasa si transportata de urgenta la spital, unde a si decedat din cauza traumelor grave pe care le-a suferit.

Duminica, alti trei barbati, cu varstele cuprinse intre 32 si 46 de ani, din satul Chiperceni, raionul Orhei

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Omorul Anei-Maria, tanara insarcinata din Orhei, a ajuns in Parlament: „A murit doar pentru ca este femeie”

11:56, 25.04.2024 - Cazul omorului cu cruzime deosebita al tinerei Ana-Maria, insarcinata in luna a 6-a, a ajuns și in Parlament. Vicepresedinta Legislativului, Doina Gherman, și-a exprimat solidaritatea cu familia fetei și a anunțat ca la 30 aprilie, vor avea loc audieri publice privind „raspunsul sistemic al statului…

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Trei tineri au murit și alți patru au fost raniți in urma unui accident violent. Mașinile in care se aflau cei 7 s-au rasturnat in doua curți din satul Paraul Pantei

12:46, 31.03.2024 -  Trei tineri au murit și alți patru au fost raniți dupa ce doua mașini s-au rasturnat in doua curți. Tragedia a avut loc in comuna... The post Trei tineri au murit și alți patru au fost raniți in urma unui accident violent. Mașinile in care se aflau cei 7 s-au rasturnat in doua curți din satul Paraul…

Accident feroviar in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tren. Victima a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar

08:36, 22.03.2024 - Un accident mortal s-a produs, in urma cu cateva ore, in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Acesta a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar, iar gestul teribilist l-a costat viața. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața.

(foto) Accident tragic in sudul țarii: Un șofer a murit pe loc, dupa ce a ieșit cu mașina pe contrasens și a lovit alt automobil

18:50, 14.03.2024 - Un accident cu final tragic s-a produs, astazi, in satul Baurci din Gagauzia. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea s-a tamponat cu un alt automobil, informeaza Gagauzinfo.md .

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

El este Albert, tanarul din Gorj, care a murit intr-un accident rutier tragic. Avea 22 de ani și a renunțat la cariera de polițist din cauza unei boli grave / FOTO

12:30, 23.02.2024 - Un accident tragic s-a produs, in urma cu puțin timp, in Gorj. La volanul mașinii se afla Albert, un tanar de 22 de ani, care a murit in urma impactului. Baiatul suferea de o boala grava, din cauza careia a fost nevoit sa renunțe la cariera de polițist.

Accident tragic la Strașeni: O femeie a murit pe loc, dupa ce a fost lovita de un microbuz ce ieșea dintr-o parcare

17:50, 19.02.2024 - O femeie a murit pe loc, dupa ce a fost lovita de un microbuz ce ieșea dintr-o parcare, in apropiere de Procuratura din Strașeni. Potrivit Poliției, accidentul tragic s-a produs in dimineața zilei de astazi, 19 februarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?