Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE:Cel puţin 130 de morţi după naufragiul unui vas plin cu imigranţi. DOLIU NAŢIONAL în Italia

Publicat:

UPDATE: Cel putin 130 de imigranti au murit in naufragiul produs joi in largul Insulei italiene Lampedusa, iar alte sute de persoane sunt date disparute, conform unui nou bilant transmis de autoritatile italiene, relateaza AFP.
Potrivit autoritatilor, la bordul navei care plecase din Libia se aflau intre 450 si 500 de imigranti, fiind salvati doar 150.

In total, pana acum au fost recuperate 130 de cadavre din jurul epavei navei. Epava se afla la adancimea de 40 de metri.

  a calificat drept o "rusine", joi, la Vatican, naufragiul in urma caruia au murit cel putin…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

"Intamplare de Paste" - un eveniment expozitional .

00:50, 24.04.2024 - "La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu. El era la inceput cu Dumnezeu. Toate lucrurile au fost facute prin El; si nimic din ce a fost facut n-a fost facut fara El. In El era viata, si viata era lumina oamenilor. Lumina lumineaza in intuneric, si intunericul n-a biruit-o". Ioan 1:1-5,…

Mesajul pascal al Suveranului Pontif: „Razboiul este intotdeauna o absurditate si o infrangere!”

18:30, 31.03.2024 - „Sa nu lasam ca ostilitatile in curs de desfasurare sa continue sa afecteze grav populatia civila, care este acum epuizata, in special copiii. Cata suferinta vedem in ochii lor! Prin ochii lor, ei ne intreaba: ‘De ce? De ce atat de multi morti? De ce atatea distrugeri?'”, a spus Suveranul Pontif in…

Papa Francisc, mesaj la slujba de Inviere de la Vatican: „Daca ii permitem lui Iisus sa ne ia de mana, niciun eșec nu ne va condamna la deznadejde”

17:50, 31.03.2024 - Papa Francisc a luat parte la Slujba de Inviere de la Bazilica Sfantul Petru, sambata seara, dupa ce si-a anulat in ultima clipa participarea la procesiunea din Vinerea Mare la Colosseumul din Roma, scrie news.ro.

Papa Francisc, mesaj despre speranța la slujba de Inviere de la Vatican. „Daca ii permitem lui Iisus sa ne ia de mana niciun esec nu ne va condamna la deznadejde”

08:30, 31.03.2024 - Suveranul Pontif a fost prezent sambata seara la slujba de Inviere de la Bazilica Sfantul Petru, la o zi dupa ce a renunțat sa participe la procesiunea din Vinerea Mare la Colosseumul din Roma, din motive de sanatate, relateaza News.ro.Deplasandu-se intr-un scaun cu rotile, Papa Francisc a aparut zambitor…

Papa Francisc condamna in termeni duri atacul de la Moscova: 'Un act josnic care il jignește pe Dumnezeu'

17:50, 24.03.2024 - Atacul asupra unei sali de concerte de langa Moscova a fost un act "josnic" care il jignește pe Dumnezeu, a declarat Papa Francisc. Vorbind in Piața Sfantul Petru dupa slujba din Duminica Floriilor, acesta a spus ca gandurile sale sunt alaturi de victime, relateaza Sky News."Imi incredințez…

Papa Francisc spune ca l-a intrebat pe Maradona despre „Mana lui Dumnezeu”

15:35, 15.03.2024 - Papa Francisc afirma ca l-a intrebat pe Diego Maradona despre „Mana lui Dumnezeu”, probabil cel mai notoriu gol neregulamentar inscris vreodata intr-un meci de fotbal, cand l-a primit pe fotbalistul din țara sa natala la Vatican, relateaza Reuters.

Papa sustine ca optiunea de a demisiona este doar „o ipoteza indepartata”

10:26, 14.03.2024 - Papa Francisc nu are nicio intentie de a demisiona deoarece considera ca starea sa de sanatate este suficient de buna pentru a-i permite sa continue, a afirmat liderul de la Vatican intr-o noua carte din care cotidianul italian Corriere della Sera a publicat joi extrase.

Schimb de daruri la Vatican: Olaf Scholz i-a facut cadou Papei Francisc balonul oficial al EURO 2024. Cu ce s-a ales cancelarul german

14:16, 03.03.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a fost primit sambata de Papa Francisc intr-o audienta la Vatican, in cursul careia i-a oferit suveranului pontif mingea oficiala a Campionatului European de fotbal - EURO 2024, care va avea loc in aceasta vara in Germania, informeaza EFE, preluata de digi24.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?