Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE şi în Anglia. Un fotbalist de 26 de ani a făcut infarct şi a murit PE TEREN

Publicat:

Medicii prezenti la stadion au incercat minute in sir resuscitarea fotbalistului, dar nu nu l-au putut salva in cele din urma pe Wilkinson. A fost transportat la spital, iar presedintele clubului , , a confirmat ulterior decesul.

Folosit ca fundas central, a fost un junior promitator in fotbalul englez. A fost coechipier pentru o scurta perioada cu , fotbalist ajuns intre timp la Celtic, care astazi va juca impotriva Barcelonei, pe .

O alta tragedie s-a produs in weekend in . , 34 de ani, a murit

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la ieșirea din gara Medgidia: un barbat a murit sfartecat de tren

18:55, 10.05.2024 - Un barbat in varsta de 37 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost lovit de un tren in Medgidia. Medicii sosiți la fața locului nu au putut decat sa constate decesul, victima prezentand leziuni incompatibile cu viața, potrivit reprezentanților SAJ Constanța.

Dubla tragedie in Saptamana Mare: O bunica a facut infarct cand a aflat ca nepoata de 4 ani a murit

15:35, 30.04.2024 - O fetita de patru ani si bunica acesteia, in varsta de 59 de ani, din localitatea Spantov, judetul Calarasi, au murit, in aceeasi zi, in spitale diferite. Fetitei i s-a facut rau acasa, primele simptome fiind ale unei toxiinfectii. In scurt timp, ea a intrat in stop cardiac iresuscitabil. Bunica, despre…

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

Tragedie la Bacau. O gravida a murit la spital. Familia acuza medicii ca nu au intervenit la timp

15:05, 02.04.2024 - Caz cutremurator la spitalul Județean Bacau, dupa ce o femeie insarcinata in patru luni a murit la nici 24 de ore de la internare. Sarcina se oprise din evoluție și avea dureri puternice. Familia acuza ca intervenția chirurgicala s-a facut prea tarziu și a facut mai multe plangeri la Colegiul Medicilor,…

Tragedie pe o șosea din Suceava: șoferul unui TIR a facut infarct la volan - FOTO

06:51, 19.03.2024 - Barbatului i s-a facut rau la volan, moment in care a pierdut controlul vehiculului, iar mastodontul a ieșit de pe carosabil și s-a lovit de un mal de pamant. La fața locului s-au deplasat de urgența pompierii cu o autospeciala de descarcerare, dar și o ambulanța. Medicii i-au efectuat victimei manevre…

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?