Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE rutieră în Rusia. Cel puţin 10 oameni au murit după ce un autocar a căzut în prăpastie

Publicat:

Cel putin 10 persoane si-au pierdut viata intr-un accident rutier grav, dupa ce un autobuz plin cu pasageri s-a rasturnat in regiunea Transbaikal din Rusia, relateaza agentia RIA Novosti.Victimele sunt enoriasi ortodocsi si se intorceau de la o manastire din zona.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini terifiante! Un autobuz plin cu oameni a cazut in rau! Cel puțin o persoana a murit / FOTO

17:20, 10.05.2024 - Un incident tragic a avut loc astazi in orașul nostru, atunci cand un autobuz plin cu pasageri a cazut in rau. Imagini șocante surprinse de martori arata momentul impactului și eforturile disperate de salvare. Cel puțin o persoana a murit.

Scene șocante: Autobuz plin cu pasageri, cazut in rau. Cel puțin un mort / VIDEO

16:50, 10.05.2024 - Un autobuz plin cu pasageri a cazut in raul din centrul orașului. Cel puțin o persoana și-a pierdut viața.Un autobuz cu pasageri a rupt gardul și a cazut in raul Moika din Sankt Petersburg, Rusia. Potrivit datelor preliminare, in el se aflau pasageri.In St.

Cel puțin 19 morți dupa ce o autostrada din China s-a prabușit

10:30, 01.05.2024 - O porțiune a unei autostrazi s-a prabușit miercuri dimineața in sudul Chinei, iar cel puțin 19 oameni au murit, au anunțat oficialii locali, conform Hotnews . Optsprezece mașini au cazut dupa ce o porțiune de autostrada s-a surpat in zona orașului Meizhou din provincia Guangdong, in urma ploilor puternice…

Cel putin 42 de oameni au murit in Kenya dupa ce un baraj de langa Nairobi s-a rupt

14:00, 29.04.2024 - Cel putin 42 de persoane au murit in Kenya, in urma ruperii unui baraj la nord de capitala Nairobi, anunta guvernatoarea locala, in timp ce in toata tara ploile diluviene cauzate de fenomenul climatic El Nino fac prapad, cu consecinte sangeroase, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Tragedie in Turcia/Cel putin 15 oameni au murit intr-un incendiu, la Istanbul – VIDEO

16:50, 02.04.2024 - Un incendiu cu urmari devastatoare s-a produs marți la Istanbul, in Turcia. Din primele informații, mai multe persoane și-au pierdut viața. De asemenea, sunt și oameni raniți, care au fost duși de urgența la spital. Cel putin 15 oameni au murit si opt au fost raniti marti intr-un incendiu declansat…

Tragedie in Africa de Sud: Un autocar cu 46 de oameni la bord a cazut de pe un pod. Un copil de 8 ani este singurul supraviețuitor

22:26, 28.03.2024 - 45 de persoane de oameni au murit, joi, intr-un grav accident care a avut loc in Africa de Sud. Un autocar cu 46 de oameni la bord a cazut de pe un pod și a luat foc. Singurul supraviețuitor este un copil de opt ani, potrivit Sky News.

Socrul viceprimarului din Husi a murit inecat in piscina ginerului (video)

16:50, 18.02.2024 - Tragedie in familia viceprimarului din Husi. Socrul sau, in varsta de 75 de ani, a murit dupa ce a cazut in piscina din curtea locuintei si s-a inecat, potrivit Antena 3. Socrii lui Ioan Valeriu Ciupilan, viceprimarul municipiului Husi, se mutasera in perioada sezonului rece acasa la viceprimar.…


Ce parere ai despre aceasta stire?