Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie rutieră în județul Mureș: Două persoane au murit

Publicat:

Doi oameni au murit in urma unui accident care a avut loc, joi seara, in localitatea Chirleu, comuna Sanpaul. Potrivit primelor informatii, in accident au fost implicate o masina si un TIR, informeaza VoceaTransilvaniei.ro.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit pe DN6: Un barbat a murit dupa ce mașina in care se afla a lovit un cap de pod

22:00, 06.05.2024 - Un barbat a murit in urma unui accident care a avut loc duminica pe DN 6, in localitatea Sadova Veche, din județul Caraș-Severin. Un autoturism a lovit duminica un cap de pod pe DN 6, in Sadova Veche, județul Caraș-Severin, iar in urma evenimentului rutier un barbat a murit.

Un tanar de 21 de ani a murit chiar de ziua lui, intr-un accident. Tragedie fara margini de Florii

16:01, 28.04.2024 - Tanarul de 21 de ani a mers in club cu prietenii ca sa-și serbeze ziua de nume. Dupa ce s-a distrat ore in șir pe ringul de dans și a consumat mai multe pahare de alcool, Florin s-a urcat la volanul mașinii și a plecat spre casa. Pe drum, a pierdut controlul direcției și a intrat cu viteza intr-un stalp.…

Tragedie in Italia: Un moldovean de 24 de ani a murit intr-un accident cu motocicleta. Era casatorit și avea o fetița

11:20, 22.04.2024 - Alexei Sirbu, un tanar moldovean de 24 de ani, și-a pierdut viața intr-un tragic accident de motocicleta petrecut in Italia, in noaptea de vineri spre sambata, 20 aprilie 2024, scrie rotalianul.com , cu referire la presa italiana.

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

Doi tineri au murit intr-un accident nimicitor, in județul Valcea. O fata de 14 ani, grav ranita VIDEO

12:20, 07.04.2024 - Un accident rutier tragic a avut loc la primele ore ale dimineții de duminica, in localitatea Dragoești, județul Valcea. Doi tineri și-au pierdut viața, iar o minora se lupta pentru supraviețuire, la spital.

Tragedie rutiera: O persoana a murit și șase au fost ranite, intr-un accident cu trei autoturisme

14:25, 24.03.2024 - O persoana a murit și șase au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc duminica pe șoseaua de centura din Caransebeș. In evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.


Ce parere ai despre aceasta stire?