Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie provocată de un şofer băut: un bărbat a murit, iar o femeie a fost grav rănită

Publicat:

Purtatorul de cuvant al IPJ Galati, , a declarat ca un accident cu victime in care au fost implicate doua aututorisme s-a produs sambata pe DN 25, pe raza comunei Movileni. "Cele doua masini au fost gasite de politistii sositi la fata locului pe acelasi sens de mers si din primele cercetari se pare ca unul dintre soferi, un barbat de 47 de ani, a pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens intrand in coliziune cu o alta masina, cond (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie a murit si alta a fost ranita la Vaslui dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un copac

13:00, 11.05.2024 - Mașina in care se aflau cele doua femei a derapat, pe un drum judetean din Vaslui, si s-a izbit violent de un copac. A fost nevoie de interventia echipajelor de descarcerare pentru scoaterea celor doua dintre fiarele contorsionate ale autovehiculului distrus.

Accident cumplit in Vaslui. O femeie a murit și o alta persoana a fost ranita, dupa ce mașina in care se aflau a intrat intr-un copac / FOTO

12:21, 11.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Vaslui, vineri noapte. O femeie a murit și o alta persoana a fost ranita grav, dupa ce șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina intr-un copac. Femeia nu a mai avut nicio șansa și a fost declarata decedata.

Un barbat a murit dupa ce a cazut de pe podul care trece peste Canalul Poarta Alba – Midia Navodari

12:26, 07.05.2024 - Tragedie in a treia zi de Paște, in orașul constanțean Ovidiu. Un barbat și-a pierdut viața, dupa ce a cazut de la o inalțime considerabila, de pe un pod. Totul s-a intamplat marți, 7 mai. La locul incidentului cu urmari grave au intervenit echipaje de prim-ajutor, dar, din pacate, omul nu a putut fi…

Tragedie in noaptea de vineri spre sambata. Un barbat de 44 de ani a murit intr-un incendiu

10:50, 04.05.2024 - In aceasta noapte, in jurul orei 01:50, pompierii au fost solicitați sa intervina pe strada Independenței din municipiul Caransebeș, acolo unde a avut loc un incendiu intr-o garsoniera situata la parterul unui imobil tip P+1. La fața locului s-au deplasat, in cel mai scurt, pompierii din cadrul Detașamentului…

Tragedie in Sambata Mare, in Neamț! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tren

08:56, 04.05.2024 - Tragedie in aceasta dimineața, in localitatea Sabaoani, județul Neamț. Un barbat in varsta de 60 de ani, din Iași, a murit dupa ce a fost lovit de tren. Incidentul a avut loc in jurul orei 05:20.

Tragedie in Saptamana Mare. Barbat gasit mort intr-o fantana. Fiica sa anunțase dispariția lui

16:00, 29.04.2024 - Pompierii au fost chemați sa intervina in satul Malul Alb din comuna Draganești, județul Galați, pentru a scoate un barbat dintr-o fantana. Echipajul medical nu a mai putut face altceva decat sa constate decesul.

Tragedie la Constanța: O femeie a murit și un barbat este in stare grava dupa ce o casa a ars

08:50, 06.04.2024 - O femeie a murit și un barbat a fost dus la spital cu arsuri și intoxicat cu fum in urma unui incendiu care a cuprins o casa in timpul nopții de vineri spre sambata in localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța.

Tragedie in Targu Mureș. Un barbat a murit subit, intr-o padure. A fost gasit fara siflare in mașina / FOTO

08:30, 01.03.2024 - Descoperire halucinanta in Targu Mureș. Un barbat a fost gasit mort, in urma cu puțin timp, intr-o padure de langa oraș. Acesta se afla in propria mașina, iar decesul sau a starnit multe semne de intrebare. Polițiștii au inceput o ancheta in acest caz.


Ce parere ai despre aceasta stire?