Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE la Raliul Dakar. Un motociclist belgian a murit într-un accident

Publicat:

ar fi implinit 51 de ani pe data de 21 ianuarie si concura pentru a 11-a oara in . El avea ambitia sa castige la clasa malle-moto, la care iau parte concurentii fara asistenta. Conform ziarului belgian , el concura in acest an fara asistenta, din motive financiare.

Corpul neinsufletit al belgianului a fost descoperit vineri dimineata. "Circumstantele si cauzele decesului vor fi analizate de judecatoarea de Massucco din Belen, provincia Catamarca", a precizat ASO.

Palante este al 23-lea concurent care-si pierde viata in cele 36…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar motociclist din Deva a murit dupa ce o mașina care nu i-a acordat prioritate a dat peste el

16:50, 28.05.2024 - Accident produs marți, in jurul pranzului, la Deva. Un șofer nu i-a acordat prioritate unui motociclist intr-o intersecție, lovindu-l cu mașina. Din nefericire, acesta din urma a murit cateva ore mai tarziu, la spital.

Mama gimnastei Gina Gogean a murit in teribilul accident rutier de la Galați. Sora campioanei se lupta intre viața și moarte.

19:25, 26.05.2024 - Doliu in familia fostei mari gimnaste Gina Gogean. Mama sa a murit intr-un accident provocat chiar de sora sportivei, care a adormit la volan si s-a izbit cu masina de un tir la Piscu, in judetul Galați.

El este Robert, romanul care a murit in Italia, in urma unui accident rutier. Tanarul s-a stins din viața la doar 23 de ani, intr-un accident grav / FOTO

23:05, 20.05.2024 - Un accident ingrozitor i-a adus sfarșitul lui Robert, un tanar de doar 23 de ani. Romanul a avut parte de un sfarșit tragic, in timp ce se afla in mașina alaturi de alți doi prieteni. Niciunul dintre ei nu a supraviețuit accideentului rutier. Familia lui Robert este copleșita.

Au aparut inregistrari uluitoare de la Spitalul Pantelimon: 'Medicul le-a scazut doza de noradrenalina! A murit tot salonul 6!'

21:05, 14.05.2024 - Scandalul deceselor suspecte de la Spitalul Pantelimon din Capitala pare sa nu se mai termine. In spațiul public au aparut inregistrari cu discuția dintre o asistenta de pe secția de anestezie și terapie intensiva și directoarea de ingrijiri medicale.Angajata de pe ATI spune cu subiect si predicat…

Accident ingrozitor in Argeș! Doi tineri de 16 și 19 ani au murit, dupa ce au intrat cu mașina intr-un copac. Autoturismul s-a facut praf / FOTO

17:45, 02.05.2024 - Accident infiorator in Argeș, in Joia Mare. Doi tineri au murit pe loc, dupa ce au intrat cu mașina intr-un copac. Ceilalți doi baieți, care se aflau in aceeași mașina, au nevoie de ingrijiri medicale. Viața tinerilor de 16 și 19 ani nu a mai putut fi salvata.

Accident terifiant in Braila! Un tanar de 25 de ani a murit in brațele medicilor, in timp ce incercau sa il salveze

10:05, 16.04.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs, in urma cu doar o zi, in Braila! Un tanar s-a stins din viața in brațele medicilor, in timp ce incercau sa ii salveze viața. Acesta a intrat cu camioneta pe care o conducea pe contrasens, iar impactul cu o autoutilitara l-a costat viața. Șoferul de 25 de ani nu a mai…

Un motociclist a murit intr-un accident grav produs in comuna Glina

19:06, 04.04.2024 - Un motociclist a murit intr-un accident grav produs in comuna GlinaUn tanar de 36 de ani a murit, joi dupa-amiaza, dupa ce motocicleta pe care o conducea a intrat in coliziune cu o masina in comuna Glina din judetul Ilfov.

Accident mortal in Brașov. Un motociclist s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina

17:16, 30.03.2024 - Un acicdent ingrozitor s-a produs, in urma cu cateva ore, in Brașov. Un motociclist și-a gasit sfarșitul, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina. Tragedia s-a produs pe DN73A, sambata dupa-amiaza. Traficul a fost restricționat.


Ce parere ai despre aceasta stire?