Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie într-o familie din Suceava. Un băieţel de doi ani a murit înecat în pârâul de lângă casă

Publicat:

Un copil de doi ani s-a inecat intr-un parau de langa casa, in comuna Udesti, judetul Suceava. Baietelul se juca in curte, unde era si mama lui, dar a disparut intr-un moment de neatentie al femeii si s-a dus la parau. Cand a observat ca micutul nu mai e in curte, mama a plecat in cautarea lui. Femeia l-a gasit pe copil inecat langa parau.

Apa nu era adanca numai ca micutul a cazut cu fata. Femeia l-a scos disperata din apa si a sunat imediat la 112. La fata locului a ajuns o ambulanta SAJ iar cadrele medicale i-au facut baiatului manevre de resuscitare minute in sir.

Din pacate…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

TRAGEDIE la Orbeasca / Un copil a murit dupa ce a fost lovit de un buldoexcavator

13:41, 10.05.2024 - Eveniment TRAGEDIE la Orbeasca / Un copil a murit dupa ce a fost lovit de un buldoexcavator mai 10, 2024 12:37 Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria au intocmit dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunii de ucidere din culpa și efectueaza cercetari, in cazul unui accident rutier…

Tragedie la Florii. O fetița de 4 ani și bunica ei au murit dupa o masa in familie

16:50, 30.04.2024 - O fetița de 4 ani și bunica ei au murit in Calarași, dupa o masa in familie. Ambele au avut simptome de toxiinfecție alimentara, insa este posibil ca bunica sa fi murit de durere dupa pierderea copilei.

Neamț: Copil de 2 ani inecat intr-un lighean cu apa

17:21, 01.04.2024 - Tragedie la Gadinti, judetul Neamt, unde intr-un moment de neatentie al adultilor, baiatul de numai doi ani a cazut cu fata intr-un lighean cu apa. Din pacate, manevrele de resuscitare nu au avut efect. Politistii din cadrul Sectiei de Politie rurala Sagna au fost sesizati de catre o femeie in varsta…

Tragedie in Neamț: Copil de 2 ani, inecat intr-un lighean cu apa!

10:05, 01.04.2024 - Un copil in varsta de 2 ani a fost gasit de bunica sa mort, inecat intr-un lighean cu apa, in comuna Gandiți, județul Suceava. Intr-o clipa de neatenție, copilul a cazut in timp ce se juca in curte.

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

Accident infiorator in Satu Mare. Un copil de 4 ani a murit, dupa ce a fost spulberat de un șofer beat / VIDEO

15:40, 09.03.2024 - O tragedie de neimaginat a cutremurat Satu Mare, dupa ce un copil de doar 4 ani și-a pierdut viața intr-un accident infiorator. Micuțul a fost spulberat de un șofer beat in timp ce se afla pe bicicleta.

Un copil de 4 ani din Botoșani a murit, dupa ce s-a inecat intr-o groapa sapata pentru adaparea animalelor

11:30, 29.02.2024 - Tragedie intr-un sat din Botoșani. Un baiat de 4 ani a murit inecat intr-o groapa sapata pentru adaparea animalelor. Copilul, care se afla in grija bunicilor, ieșise din curtea casei. Dupa mai bine de o ora a fost gasit fara viața, la doar cateva sute de metri de locuința bunicilor, scrie Monitorul…

Tragedie pentru o familie din Bobalna: Un baiețel de 11 ani a murit dupa ce s-a inecat cu un șurub de la bicicleta

10:05, 24.02.2024 - O tragedie cutremura o familie din comuna Bobalna, județul Cluj, dupa ce un copil in varsta de 11 ani a pierit la spital, la scurt timp dupa ce a suferit un accident tragic. Emanuel Iosif Filip, elev la Școala Gimnaziala „Alexandru Vaida Voevod” din Bobalna, a fost victima acestui nefericit incident.…


Ce parere ai despre aceasta stire?