Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în raionul Nisporeni. Un bărbat, spitalizat cu arsuri extrem de grave

Publicat:

Un barbat a ajuns la spital in aceasta dimineața, cu arsuri grave , dupa ce in locuința acestuia s-ar fi produs o explozie. Nenorocirea a avut loc intr-o gospodarie din localitatea Calimanești, raionul Nisporeni.Salvatorii au fost alertați la ora 06:48.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un copil de doi ani s-a oparit dupa ce a umblat la robinet in timp ce mama ii facea baie

12:50, 23.04.2024 - Un copil de doi ani din judetul Neamt a ajuns la spital cu arsuri dupa ce ar fi invartit de robinet in timp ce mama ii facea baie. Copilul este internat in spital, in stare stabila, dar a suferit leziuni grave. In timp ce mama ii facea baie, copilul a umblat la robinet. L-a dat pe apa calda, iar in…

Tragedie in Ferneziu: Barbat gasit spanzurat de clanța ușii chiar de fiica lui

22:30, 22.04.2024 - Tragedie intr-o familie din cartierul Ferneziu. In aceasta dupa-masa, un barbat de 44 ani a ales sa-si puna capat zilelor si s-a spanzurat de clanta de la usa casei. The post Tragedie in Ferneziu: Barbat gasit spanzurat de clanța ușii chiar de fiica lui first appeared on Informatia Zilei .

Explozie intr-un bloc, din cauza unei trotinete electrice. Un barbat a fost transportat la spital cu arsuri

14:05, 17.04.2024 - O explozie puternica a avut loc intr-un bloc din Iași, din cauza unei trotinete care a fost lasata la incarcat. Un barbat a suferit mai multe arsuri și a fost transportat de urgența la spital.

Tragedie la inalțime: Un barbat a decedat, dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din sectorul Botanica

08:40, 17.04.2024 - Un barbat a decedat, dupa ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuit din sectorul Botanica. Cazul a avut loc ieri, 16 aprilie, iar oamenii legii urmeaza sa stabileasca ce l-a facut sa recurga la acest gest.

Un barbat din Vaslui a ajuns la spital cu arsuri grave pe jumatate din corp dupa ce a dat foc vegetației din curte

15:35, 03.04.2024 - Un barbat a suferit arsuri pe jumatate din corp dupa ce a dat foc vegetatiei uscate din curtea casei sale, intr-o comuna din Vaslui. In urma incendiului, au ars aproximativ 5.000 metri patrati de vegetatie uscata.

(foto) Tragedie la Balți: Un barbat a fost lovit mortal de un troleibuz langa o trecere de pietoni. Șoferul, reținut

16:00, 03.03.2024 - Tragedie la Balți. Un barbat de 39 de ani a fost lovit mortal de un troleibuz chiar langa o trecere de pietoni din centrul orașului. Nenorocirea s-a intamplat astazi, la ora 11.00, conform nordnews.md .

Un barbat a fost omorat la o petrecere cu vedete din Romania. Alina Eremia și Alex Velea erau prezenți

14:40, 11.02.2024 - O petrecere cu vedete, la care au participa și Alina Eremia și Alex Velea, s-a incheiat cu o tragedie. Totul s-a petrecut intr-un hotel din zona Padina, in Județul Dambovița, unde un barbat a fost omorat cu bestialitate. De la un scandal spontan, s-a ajuns la o crima. Crima suspecta in randul vedetelor…

Tragedie in Gorj: Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat intre vagoanele unui tren aflat in mers

12:21, 31.01.2024 - Tragedie in Gorj: Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat intre vagoanele unui tren aflat in mersUn barbat de 42 de ani a murit dupa ce s-a aruncat intre vagoanele unui tren aflat in mers, la Plostina, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Gorj, Ioana…


Ce parere ai despre aceasta stire?