Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE în Prahova. O fetiţă de 7 ani a murit subit

Publicat:

O fetita de numai sapte ani s-a stins luni din viata, la Parepa. La fata locului au ajuns mai multe echipaje ale Politiei, Ambulantei, dar si medicii legisti.

Vecinii nu isi pot inchipui care este cauza decesului. Parintii au sunat la 112 in jurul orei 8.00, insa medicii ajunsi la fata locului nu au mai putut sa faca nimic in afara faptului de a constata decesul.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de , pentru efectuarea necropsiei. De abia in urma autopsiei, dar si a analizelor de laborator se va cunoaste cu exactitate motivul pentru care fetita a decedat.

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie dupa ce au mancat peste. A decedat fetita, apoi si bunica

16:26, 30.04.2024 - O fetita de patru ani din judetul Calarasi a murit luni in  dupa ce ar fi consumat peste. La scurt timp, a murit si bunica ei. „In cursul zilei de 29.04.2024 s-a inregistrat un eveniment tragic in judetul Calarasi, decedand in aceeasi zi, in cursul diminetii, o fetita de 4 ani si in jurul pranzului…

Tragedie in Spania. Un roman a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier la o ferma

11:15, 03.04.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman plecat la munca in strainatate. Barbatul, care lucra la o ferma in Spania, a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut sa il salveze și au constatat decesul.

Tragedie la greva Poștei Romane! Un angajat, care protesta, a murit subit. Colegii sai au intrat in panica

09:55, 03.04.2024 - Un angajat de la Poșta Romana a murit, dupa ce a protestat alaturi de colegii sai. Barbatul s-a stins din viața subit. Moartea lui a starnit panica dintre colegii angajatului, speriați de ce i s-a intamplat. Barbatul era din Tulcea și și-a susținut colegii in lupta pentru dreptate.

Ipotezele medicilor in cazul tanarului in varsta de 26 de ani, care a murit subit, in Arad. Studentul a decedat pe terenul de fotbal / FOTO

22:00, 06.03.2024 - Medicii au doua ipoteze in cazul tanarului in varsta de 26 de ani, care a murit subit, in Arad. Studentul a decedat pe terenul de fotbal. Iata ce au transmis doctorii cu privire la acest caz șocant!

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.

Cadavru carbonizat gasit intr-o cladire abandonata

11:55, 29.02.2024 - Un cadavru carbonizat a fost gasit, miercuri dimineata, intr-o cladire dezafectata din localitatea Tatarani, aflata in apropierea Ploiestiului. Persoana decedata nu a fost inca identificata. „La data de 28 februarie a.c., in jurul orei 06.00, politistii din cadrul Sectiei Rurale de Politie Blejoi au…

(video) Tragedie la Balti: O tanara de 21 de ani a murit subit pe o strada din oras

22:05, 21.02.2024 - O tanara de 21 de ani a murit subit pe o strada din municipiul Balți. Medicii au luptat aproape doua ore pentru a o salva, dar fara succes. Preliminar, inima fetei a incetat sa bata in urma unui stop cardiac, nordnews.md .

Tragedie pe o șosea din Neamț: a murit la volanul mașinii pe care o conducea, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator

13:26, 21.02.2024 - „La sosirea primelor echipaje de interventie s-a constatat ca in autoturismul aflat pe spatiul verde era doar conducatorul auto, celelalte doua persoane autoevacuandu-se și nu au avut nevoie de ingrijiri medicale. Conducatorul auto a fost scos din autoturism de membri echipajului SMURD TIM, care au…


Ce parere ai despre aceasta stire?