Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în orașul Călărași. Un bărbat a fost găsit spânzurat în grădina unei gospodării

Publicat:

Tragedie in orașul Calarași. Un barbat a fost gasit spanzurat de un copac in gradina unei gospodarii. Potrivit ofițerului de presa al IP Calarași, , oamenii legii au fost alertați ieri, in jurul orei 23:00.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Vinerea Mare, in proximitatea Portului Medgidia: Barbat decedat in Canalul Dunare-Marea Neagra

20:20, 03.05.2024 - Autoritatile de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea au intervenit in seara de 03 mai 2024, intr o situatie tragica in proximitatea Portului Medgidia, in zona de acostare a barjelor, unde a avut loc un incident grav.Un barbat in varsta de aproximativ 60 de ani a fost gasit inecat in…

Tragedie la Florii. O fetița de 4 ani și bunica ei au murit dupa o masa in familie

16:50, 30.04.2024 - O fetița de 4 ani și bunica ei au murit in Calarași, dupa o masa in familie. Ambele au avut simptome de toxiinfecție alimentara, insa este posibil ca bunica sa fi murit de durere dupa pierderea copilei.

Tragedie pe litoral chiar in ziua de Florii: un barbat de 50 de ani s-a inecat in mare, in stațiunea Mamaia

08:56, 28.04.2024 -  Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea au anuntat ca pompierii au fost solicitati sa intervina la o persoana inecata in Marea Neagra, in zona din fata Hotelului Sulina din Mamaia. La fata locului s-au deplasat o autospeciala cu apa si spuma, o ambarcatiune RIB si un echipaj…

Tragedie in Ferneziu: Barbat gasit spanzurat de clanța ușii chiar de fiica lui

22:30, 22.04.2024 - Tragedie intr-o familie din cartierul Ferneziu. In aceasta dupa-masa, un barbat de 44 ani a ales sa-si puna capat zilelor si s-a spanzurat de clanta de la usa casei. The post Tragedie in Ferneziu: Barbat gasit spanzurat de clanța ușii chiar de fiica lui first appeared on Informatia Zilei .

(video) A golit șapte case din orașul Codru: Un barbat, plasat in arest pentru mai multe furturi

13:35, 18.04.2024 - Un barbat de 38 de ani a fost reținut de polițiștii capitalei, fiind suspectat de comiterea mai multor furturi din locuințe. Suspectul a patruns in șapte case din orașul Codru, municipiul Chișinau.

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

UPDATE: Tragedie la Pungești! Un barbat și-a dat foc casei, iar in timp ce pompierii luptau cu focul, el s-a spanzurat in curte (FOTO)

15:45, 22.02.2024 - UPDATE: In cazul de la Armașoaia, polițiștii au deschis doua dosare penale, unul pentru „distrugere” și altul pentru „ucidere din culpa” “La data de 22.02.2024, ora 01:57, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizata, prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unui incendiu, intr-o locuința din…

TRAGEDIE LA MARGINEA SIGHETULUI: Un barbat s-a spanzurat de un mar din gradina

13:30, 08.02.2024 - Tragedie ieri dupa amiaza pe o strada situata la marginea municipiului Sighetu Marmației spre Vadu Izei. Un localnic in varsta de 42 ani a fost gasit spanzurat de un mar din gradina casei. The post TRAGEDIE LA MARGINEA SIGHETULUI: Un barbat s-a spanzurat de un mar din gradina first appeared on Informatia…


Ce parere ai despre aceasta stire?