Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE în lumea muzicii! Băieții de la Boyzone sunt DEVASTAȚI: “Cu durere în suflet, confirmăm moartea lui…”

Publicat:

Baieții de la Boyzone, trupa pop irlandeza care a avut un mare succes in anii ’90, sunt absolute devastate dupa ce managerul și fondatorul trupei, , in varsta de 52 de ani, a fost gasit mort in locuința sa din Milltown, Dublin.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea filmului! Un celebru actor a fost ucis. Mama sa a fost cea care a dat trista veste / FOTO

10:11, 27.05.2024 - Tragedie in lumea filmului internațional. Un cunoscut actor a fost ucis. Mama lui Johnny Wactor a declarat ca actorul a fost impușcat atunci cand s-a apropiat de trei barbați care se aflau langp mașina lui, in Los Angeles.

Soacra lui Tzanca Uraganu este impietrita de durere! Ce mesaj a postat Geta, dupa moartea nepotului ei: „Drum bun...” / FOTO

14:30, 30.04.2024 - Clipe ingrozitoare in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra manelistului, Geta, este impietrita de durere de cand nepotul ei a murit. Ce mesaj a postat pe o rețea de socializare in amintirea lui Lucas.

Doliu in lumea muzicii romanesti! A murit artistul orb George Nicolescu (VIDEO)

13:00, 26.03.2024 - George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate. George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate.Artistul,…

Prima reacție a Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabila, chiar daca nu mai eram impreuna”

10:25, 21.03.2024 - Arina Sabalenka a avut pe Instagram o prima reactie, miercuri seara, dupa moartea lui Konstantin Koltsov, survenita luni la Miami. Jucatoarea belarusa a vorbit despre o „tragedie inimaginabila” si a confirmat ca ea si Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu, transmite digi24.ro.

Rasturnare de situație in cazul morții iubitului Arinei Sabalenka: declarația tenismenei schimba toate ipotezele inițiale

08:25, 21.03.2024 - "Moartea lui Konstantin este o tragedie de neconceput și, deși nu mai eram impreuna, inima mea este franta", a scris Aryna Sabalenka intr-o postare pe Instagram. Konstantin Koltsov, un fost jucator de hochei pe gheața, a murit luni, la varsta de 42 de ani, in Miami, in ceea ce poliția a descris drept…

Surorile lui Gabi Stangau, distruse de durere la o luna de la moartea violonistului: „Ce dor imi e sa te mai vad...”. Cum vrea familia sa ii pastreze vie amintirea

09:35, 20.03.2024 - A trecut mai bine de o luna de cand Gabi Stangau și-a gasit sfarșitul intr-un mod tragic. Familia lui trece prin momente cumplite de cand violonistul a murit, iar apropiații vor sa ii pastreze vie amintirea.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

TRAGEDIE IN LUMEA VOLEIULUI Ruxandra Dumitrescu a incetat din viața

10:30, 05.03.2024 - Moartea sa a lasat o adanca durere in comunitatea sportiva și a fost marcata de un omagiu solemn din partea celor care au cunoscut-o și au admirat-o. The post TRAGEDIE IN LUMEA VOLEIULUI Ruxandra Dumitrescu a incetat din viața first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?