Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în lumea artistică din România! Veste tristă dată de vedete: Un om lângă care am trăit o viață. RIP

Publicat:

Omul care a invațat numerosi artisti cum sa țina microfonul in mana, sa cante și sa danseze, s-a stins din viața zilele acestea. Multe vedete au fost socate de aceasta moarte prematura.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cezara Dafinescu s-a indragostit de un alt barbat in timp ce era casatorita: „Nu m-a mai interesat nimic, nici ca destramam o casnicie de douazeci și ceva de ani, nici barfele”

18:05, 29.04.2024 - Lumea artiștilor romani este presarata cu povești de viața care mai de care mai interesante. Astazi vorbim despre puterea unei actrițe cunoscute din Romania de a renunța la un mariaj in care nu se regasea și de a oferi o șansa iubirii adevarate, noteaza click.ro. Cezara Dafinescu și-a asumat dintotdeauna…

Doliu in presa romaneasca: Un cunoscut fotograf s-a stins din viata. Avea doar 45 de ani

09:01, 22.04.2024 - Doliu in lumea sportului si a presei romanesti. Un cunoscut fotograf sportiv, Alexandru Hojda, s a stins la doar 45 de ani, lasand in urma lui un gol de nedescris. O veste tragica a socat comunitatea sportiva din Romania. Vestea trista se referea la trecerea in nefiinta a lui Alexandru Hojda, un fotograf…

Un primar din Romania, gasit spanzurat. Localnicii sunt afectati de veste, ce s-ar fi intamplat

11:55, 17.04.2024 - Tragedie in Romania, dupa ce un primar a fost gasit fara suflare.  Edilul unei localitați și-a pus capat zilelor, spre uimirea tuturor localnicilor și a familiei. Nimeni nu se aștepta la asta, toata lumea este in stare de șoc. Un edil și-a pus capat zilelor Primarul comunei Vințu de Jos a fost gasit…

Divorțul momentului in showbizul romanesc! Toata lumea credea ca sunt fericiți, primele declarații

16:15, 23.03.2024 - Veste bomba in showbizul din Romania! Vedeta tocmai a confirmat ca se desparte de soțul ei. E foarte cunoscuta in Romania, de aici și șocul fanilor. Carmen Grebenișan și Alex Militaru și-au spus adio! Fosta concurenta de la Asia Express a confirmat separarea de partenerul ei de viața! Iata ce a postat…

Doliu in lumea politicii din Romania. S-a stins din viața un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu

18:10, 20.03.2024 - Lumea politicii din Romania, in doliu! Un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu s-a stins din viața. Este vorba despre Teodor Marius Spinu. Acesta era și cadru universitar la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iași.

Lumea artei din Romania este in doliu! S-a stins din viața o cunoscuta coregrafa / FOTO

08:15, 18.03.2024 - Este doliu in lumea artei din Romania este! In cursul zilei de duminica, 17 martie 2024, s-a stins din viața o cunoscuta coregrafa din țara noastra. Anuntul decesului a fost facut chiar de fiica artistei, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Iata despre cine este vorba!

TRAGEDIE IN LUMEA VOLEIULUI Ruxandra Dumitrescu a incetat din viața

10:30, 05.03.2024 - Moartea sa a lasat o adanca durere in comunitatea sportiva și a fost marcata de un omagiu solemn din partea celor care au cunoscut-o și au admirat-o. The post TRAGEDIE IN LUMEA VOLEIULUI Ruxandra Dumitrescu a incetat din viața first appeared on Informatia Zilei .

Doliu in lumea presei din Romania! Un jurnalist s-a stins din viața / FOTO

10:45, 28.02.2024 - Lumea presei din Romania este in doliu! Un jurnalist s-a stins din viața. El avea o cariera de invidiat, cu o experiența de peste 30 de ani in televiziune. A lucrat, de asemenea, la cateva redacții cunoscute in țara.


Ce parere ai despre aceasta stire?