Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în județul Bacău! Un bărbat și fiul lui, în vârstă de doar 12 ani, au murit înecați în râul Trotuș

Publicat:

Doua persoane, un barbat in varsta de 39 de ani și fiul lui, un baiat in varsta de doar 12 ani au murit inecați in raul Trotuș. Tragedia s-a petrecut in cursul zilei de azi, in satul Florești, comuna Caiuți, din județul Bacau.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a murit, dupa ce a fost ingropat de viu cu pamant. Tragedia a avut loc la locul de munca, in Valcea / FOTO

15:55, 09.05.2024 - O tragedie cutremuratoare a avut loc in Valcea, unde un barbat și-a gasit sfarșitul dupa ce a fost ingropat de viu cu pamant in timp ce lucra. Incidentul tragic a avut loc la locul de munca al victimei. Cele mai noi informații.

Un barbat s-a aruncat in fața trenului și a murit: tragedie cumplita, sambata dimineața, in județul Neamț

07:30, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, informeaza Mediafax.Un accident feroviar s-a produs, sambata, in localitatea Sabaoani, județul Neamț.

Accident mortal in Oraștie! O fetita in varsta de 4 ani a murit dupa ce a fost lovita de o masina. Micuța ar fi raversat strada in fuga, fara sa se asigure

13:55, 27.04.2024 - Tragedie intr-o familie din Oraștie! O fetița in varsta de numai 4 ani, care ar fi traversat o strada printr-un loc nepermis, a fost lovita de un autoturism. Din nefericire, micuța a decedat ulterior la un spital din Timișoara.

Tragedie pe o sosea din Gorj. Un lucrator la drumuri a murit, altul este in stare grava, dupa ce au fost loviți in plin de o duba

17:25, 24.04.2024 - O femeie de 45 de ani a decedat, iar un barbat de 54 de ani a fost grav ranit dupa ce, in timp ce lucrau la intretinerea carosabilului, pe banda 1, au fost loviti in plin de o autoutilitara proiectata de un TIR, condus de un cetatean bulgar, potrivit InfoTrafic 24.Tragedia s-a petrecut in zona localitații…

Caz șocant in Dolj! Un copil in varsta de doar doi ani a murit dupa ce a baut o substanța toxica

10:20, 26.03.2024 - Tragedie la o stana, in Dolj. Un copil in varsta de numai de doi ani a murit dupa ce a baut o substanța toxica. In urma acestui incident, oamenii legii au deschis dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunii de ucidere din culpa.

Un barbat a murit in urma unui accident feroviar grav. Buldoexcavatorul pe care il conducea, lovit in plin de un tren

16:25, 11.03.2024 - Un accident feroviar cumplit a avut loc in localitatea Caiuti din judetul Bacau. Un tren plin cu pasageri a spulberat un buldoexcavator. Un barbat care conducea un buldoexcavator  nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferata și a fost izbit in plin de un tren in care se aflau 40 de calatori.…

Tragedie in Targu Mureș. Un barbat a murit subit, intr-o padure. A fost gasit fara siflare in mașina / FOTO

08:30, 01.03.2024 - Descoperire halucinanta in Targu Mureș. Un barbat a fost gasit mort, in urma cu puțin timp, intr-o padure de langa oraș. Acesta se afla in propria mașina, iar decesul sau a starnit multe semne de intrebare. Polițiștii au inceput o ancheta in acest caz.


Ce parere ai despre aceasta stire?