Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE ÎN FILIPINE. 31 oameni au murit după ce 2 feriboturi s-au răsturnat

Publicat:

Tragedie in Filipine. Cel puțin 31 de oameni au murit și trei sunt dați disparuți dupa ce doua feriboturi pe care se aflau s-au ciocnit și apoi s-au rasturnat din cauza vremii rele.Alți 62 de pasageri au fost salvați de garda de coasta a Filipinelor, care a intervenit prompt.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(foto) Tragedie la Hincești: Trei barbați au murit, dupa ce BMW-ul in care se aflau a derapat și s-a rasturnat

11:20, 26.05.2024 - Politiștii investigheaza circumstanțele producerii unui grav accident rutier, care a avut loc noaptea trecuta, in jurul orei 21:00, in apropierea satului Lapușna din raionul Hincești. In urma impactului, trei persoane au murit.

Tragedie in Valcea! O femeie a murit, dupa ce s-a rasturnat cu un motocultor. Alte doua persoane, grav ranite / FOTO

20:05, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Valcea, in urma cu puțin timp. O femeie s-a stins din viața dupa ce s-a rasturnat cu un motocultor. Alte doua persoane au fost implicate in acest incident, au fost grav ranite și transportate de urgența la spital. Poliția face cercetari.

Tragedie la Bistrița Nasaud: Un adolescent de 16 ani s-a rasturnat cu mașina și a murit

23:05, 21.05.2024 - Autoturismul care s-a rasturnat marți seara pe un drum forestier din județul Bistrița Nasaud era condus de un tanar de 16 ani, care a murit in urma accidentului. Alte șapte persoane, care se aflau in mașina, au fost ranite.

Tragedie in prima zi de Paște: Doi oameni au murit, din cauza unui șofer cu permisul suspendat

14:55, 05.05.2024 - Doua persoane au murit duminica dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Șoferul avea dreptul de a conduce anulat.Accidentul s-a petrecut pe DJ 221, in județul Braila.

VIDEO. Tragedie aviatica: Doua elicoptere militare s-au ciocnit in timpul unui exercițiu. Zece oameni au murit

07:55, 23.04.2024 - Doua elicoptere militare s-au ciocnit in timpul unui exercițiu. Accidentul a avut loc in Malaysia. Zece persoane au murit in urma accidentului. Two military helicopters collided into each other in midair in Lumut, Malaysia. The Perak fire and rescue department has confirmed that 10 people died after…

Tragedie in Turcia/Cel putin 15 oameni au murit intr-un incendiu, la Istanbul – VIDEO

16:50, 02.04.2024 - Un incendiu cu urmari devastatoare s-a produs marți la Istanbul, in Turcia. Din primele informații, mai multe persoane și-au pierdut viața. De asemenea, sunt și oameni raniți, care au fost duși de urgența la spital. Cel putin 15 oameni au murit si opt au fost raniti marti intr-un incendiu declansat…

Accident grav in Neamț! Trei tineri au murit si alti trei au fost raniți, dupa ce doua autoturisme au ieșit de pe șosea si s-au rasturnat in curtile unor oameni / FOTO

10:10, 31.03.2024 - Un grav accident de circulație s-a petrecut in Neamț! Trei tineri au murit si alti trei au fost raniți, dupa ce doua vehicule au ieșit de pe șosea si s-au rasturnat in curtile unor oameni. Tragicul eveniment rutier s-a petrecut in comuna Borca.

Accident grav in Germania. Cinci oameni au murit, dupa ce un autocar s-a rasturnat pe o autostrada – VIDEO

15:15, 27.03.2024 - Un accident grav, soldat cu mai multe victime, a avut loc miercuri pe o autostrada din Germania. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale salvatorilor – cadre medicale și pompieri, dar și autospeciale de poliție. Cel puțin cinci persoane au murit, potrivit BBC. Alte persoane au fost ranite…


Ce parere ai despre aceasta stire?