Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE IMENSĂ! FOTO: O familie întreagă a MURIT, aseară, într-un accident cumplit!

Publicat:

Accident cumplit, marti, in Spania! O familie de romani a murit dupa ce autoturismul in care se aflau a lovit frontal un camion.  Teribilul accident a avut loc in apropiere de orasul Guadiana del Caudillo, iar in urma impactului un barbat, fiica lui si nepotul sau au murit. Barbatul in varsta de 53 de ani si nepotul lui in varsta de doar 3 ani au murit pe loc, iar mama copilului a fost resuscitata timp de o ora, insa, din pacate, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Sursa: http://www.wowbiz.ro/accident-teribil-in-spania-o-familie-de-romani-a-murit-17337272

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit pe DN6: Un barbat a murit dupa ce mașina in care se afla a lovit un cap de pod

22:00, 06.05.2024 - Un barbat a murit in urma unui accident care a avut loc duminica pe DN 6, in localitatea Sadova Veche, din județul Caraș-Severin. Un autoturism a lovit duminica un cap de pod pe DN 6, in Sadova Veche, județul Caraș-Severin, iar in urma evenimentului rutier un barbat a murit.

Accident mortal in Galați! Un polițist de la trupele speciale a murit dupa ce motocicleta pe care o conducea a fost lovita de o mașina / FOTO

08:30, 06.05.2024 - Accident mortal pe Faleza Dunarii din Galați. Un barbat in varsta de 41 de ani, polițist, a decedat dupa ce a fost lovit de o mașina. O femeie in varsta de 35 de ani, care era pasagera pe vehiculul cu doua roți, se afla in stare grava.

Accident mortal in Oraștie! O fetita in varsta de 4 ani a murit dupa ce a fost lovita de o masina. Micuța ar fi raversat strada in fuga, fara sa se asigure

13:55, 27.04.2024 - Tragedie intr-o familie din Oraștie! O fetița in varsta de numai 4 ani, care ar fi traversat o strada printr-un loc nepermis, a fost lovita de un autoturism. Din nefericire, micuța a decedat ulterior la un spital din Timișoara.

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.

Tragedie rutiera: O persoana a murit și șase au fost ranite, intr-un accident cu trei autoturisme

14:25, 24.03.2024 - O persoana a murit și șase au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc duminica pe șoseaua de centura din Caransebeș. In evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

20 de ani de la atentatele teroriste din Madrid. 16 romani au murit și 171 au fost raniți in exploziile din trenuri

07:06, 11.03.2024 - La 11 martie 2024 se implinesc 20 ani de la atentatele teroriste de la Madrid, Spania, soldate cu 192 de morti, intre care 16 romani, si peste 2.000 de raniti, intre care 171 romani, scrie Agerpres.

Un ciclist spaniol in varsta de 18 ani a murit intr-un accident rutier in timpul antrenamentului

18:10, 29.02.2024 - Ciclismul spaniol este in doliu dupa decesul tanarului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, intr-un accident rutier in timpul unui antrenament in regiunea Murcia din Spania, relateaza RMC Sport.


Ce parere ai despre aceasta stire?