Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie chiar în timpul nunţii! O butelie a explodat şi a distrus total restaurantul şi hotelul: cel puţin 18 morţi

Publicat:

Cel putin 18 persoane au murit in urma exploziei unei butelii, care a distrus total un hotel din Beawar (India), vineri seara, in timpul unei nunti, au anuntat autoritatile locale, potrivit AFP.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Cehia. Patru morti si zeci de raniti in urma unui accident feroviar – VIDEO

09:41, 06.06.2024 - Un accident cumplit a avut loc, miercuri seara, pe calea ferata, in Cehia. Bilanțul comunicat de autoritați indica faptul ca sunt cel puțin patru decese. Cel putin patru persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite intr-o coliziune intre un tren de pasageri si un convoi de marfuri, miercuri…

Tragedie in Republica Ceha: Cel puțin patru morți și zeci de raniți in urma unui accident feroviar VIDEO

07:00, 06.06.2024 - Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața și alte cateva zeci sunt ranite intr-o coliziune dintre un tren de pasageri și un convoi de marfuri din centrul Republicii Cehe, miercuri seara, informeaza serviciile de salvare, potrivit AFP.

Un panou publicitar uriaș s-a prabușit in India in timpul unei furtuni: 12 morți și cel puțin 60 de raniți

12:15, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP.

TRAGEDIE IN ANGLIA Mama romanca și fostul soț gasiți morți intr-o presupusa crima-sinucidere

11:15, 09.04.2024 - Tragedia a șocat comunitatea și investigațiile continua pentru a clarifica toate aspectele acestui eveniment tragic. The post TRAGEDIE IN ANGLIA Mama romanca și fostul soț gasiți morți intr-o presupusa crima-sinucidere first appeared on Informatia Zilei .

Cel putin cinci morti dupa ce un autocar s-a rasturnat pe autostrada A9, in apropiere de Leipzig

17:15, 27.03.2024 - Cel putin 5 persoane si-au pierdut viata si mai multe au fost ranite in urma unui accident de autocar produs miercuri pe autostrada A9 in apropiere de Leipzig (estul Germaniei), conform politiei germane, transmit DPA si Reuters.

Tragedie la un raliu din Ungaria: 4 morți și cel puțin 7 raniți, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de spectatori

18:15, 24.03.2024 - O masina de raliu a intrat, duminica, intr-un grup de spectatori in Ungaria, provocand moartea a patru persoane si ranirea altor cateva, a anuntat politia, relateaza AP, potrivit News.ro. 

VIDEO Tragedie la un raliu din Ungaria: Cel putin patru morti si mai multi raniti dupa ce o masina a intrat intr-un grup de spectatori

18:00, 24.03.2024 - Cel puțin patru persoane au murit si alte sapte au fost ranite duminica in Ungaria dupa ce un vehicul care participa la un raliu a iesit de pe traseu si a intrat in spectatori, au anuntat autoritatile ungare, citate de AFP.

Cladirea „Crocus” este total cuprinsa de flacari dupa MASACRUL de la concert! Cel puțin 40 de morți in atacul armat din Rusia

22:06, 22.03.2024 - In timpul atacului la sala de spectacole Crocus City Hall din Krasnogorsk, s-au auzit cel puțin doua explozii, iar cladirea a luat foc.Imagini de la fața locului filmate de martori oculari infațișeaza atacatori deschizand focul asupra civililor care alearga speriați in toate parțile.Alte imagini video…


Ce parere ai despre aceasta stire?