Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedia aviatică din Alpi: Pilotul a forțat intrarea în cockpit folosind un topor

Publicat:

O purtatoare de cuvant a Germanwings, compania careia ii apartinea avionul, a declarat ca la bordul aparatului s-ar fi aflat un topor. ''O asemenea unealta face parte din echipamentul de securitate al unui Airbus A320'', a spus ea. , care se afla singur in cockpit, se pare ca a prabusit avionul intentionat, a declarat joi procurorul francez implicat in dosarul accidentului avionului Airbus A320 soldat cu moartea a 150 de persoane, printre care c (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Brașov. Un motociclist s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina

17:16, 30.03.2024 - Un acicdent ingrozitor s-a produs, in urma cu cateva ore, in Brașov. Un motociclist și-a gasit sfarșitul, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina. Tragedia s-a produs pe DN73A, sambata dupa-amiaza. Traficul a fost restricționat.

Cum a aflat mama fetițelor ucise de tatal in Spania, ca acestea au murit. Romanca a luat parte la scene terifiante

12:51, 19.03.2024 - Tragedia din Spania a ajuns in atenția tuturor, dupa ce un roman și-a ucis propriile fetițe. Mama celor mici a luat parte la scene terifiante in momentul in care a aflat ca fiicele ei au fost otravite. Iata cum s-a intamplat totul.

Care a fost cauza morții lui Mile Povan! Iubita lui, Roxana, a dezmințit zvonurile ca tragedia ar fi fost produsa de pastilele de slabit: ”L-ar fi afectat...”

11:05, 07.03.2024 - Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele celor care l-au iubit, dar a starnit și o mulțime de specualții, cu privire la cauza morții. S-a spus ca tragedia s-a produs din cauza pastilelor de slabit, insa iubita lui, Roxana, a dezmințit aceste zvonuri. Iata care a fost reala cauza a morții!

Doi ani de la tragedia aviatica din Dobrogea, inca niciun vinovat. 8 militari au murit dupa prabușirea a doua aeronave

19:10, 02.03.2024 - Au trecut doi ani de la dubla tragedie aviatica din Dobrogea, in urma careia au murit 8 militari. Abia incepea razboiul din Ucraina și s-a crezut ca au fost doborați de ruși. Nici vorba. Insa ce s-a intamplat, cine sunt responsabilii, nu știm nici pana astazi. Au ramas in urma rudele care iși plang…

Editorial: Tragedia din Valencia, semnal de alarma pentru constructorii din intreaga lume

17:00, 25.02.2024 - Tragedia din Valencia ar trebui sa fie o lectie dura pe care orice investitor ar trebui sa o priveasca cu ochi limpezi, caci oricare din ei ar putea sa fie in situatia respectiva Nu imi pot scoate din cap imaginea imobilului din Valencia care a fost cuprins de flacari recent, unde mai multe persoane,…

Un avion a fost nevoit sa aterizeze forțat, dupa ce pasagerilor au inceput sa le cada viermi in cap

21:16, 16.02.2024 - Marți, zborul 133 al companiei Delta Air Lines a plecat din Amsterdam, Olanda, cu destinația Detroit, Michigan. Cu toate acestea, dupa aproximativ o ora de zbor, aeronava Airbus A330-300 a fost nevoita sa se intoarca la Aeroportul Schiphol din Amsterdam, dupa ce pasagerii au raportat ca viermii au cazut…

Tragedia din Kansas City, soldata cu un mort și 22 de raniți, a pornit de la o cearta. Momentul in care un suspect e prins de mulțime

21:55, 15.02.2024 - Atacul armat din Kansas City, soldat cu un mort si 22 de raniti la parada echipei Chiefs, invingatoare in Super Bowl, a pornit de la un „diferend intre mai multe persoane”, potrivit poliției.

Caz halucinant in Vaslui. O femeie a fost gasita moarta in casa amantului ei. Ar fi fost ucisa cu un topor

17:20, 12.02.2024 - Caz ingrozitor in Vaslui. O femeie a fost ucisa in timp ce se afla in casa amantului ei. Conform primelor informații, femeia ar fi fost omorata cu un topor. Tragedia s-a produs in urma cu o noapte, iar femeia a fost descoperita fara suflare.


Ce parere ai despre aceasta stire?