Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tradiţional de 1 Decembrie: CIOLAN CU FASOLE în cea mai savuroasă variantă

Publicat:

Reteta de CIOLAN AFUMAT CU FASOLE:

Iata ce aveti de facut: puneti, de cu seara, la inmuiat, 1 kg fasole boabe marunte, pe care inainte o spalati bine de tot si in mai multe ape. Lasati-o peste noapte in apa, la inmuiat, cu un pumn de sare grunjoasa. Recomand fasolea marunta, fiindca e cea mai frageda varianta de fasole boabe (spre deosebirie de soiurile cu bob mare).

Dimineata sau oricand a doua zi, puneti-o la fiert. Cand da in clocot, varsati apa si spalati-o din nou si puneti-o intr-o noua apa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de cozonac dietetic de Paste, fara zahar. Este la fel de gustos, insa cu mai putine calorii decat cozonacul traditional

08:21, 30.04.2024 - Sarbatorile sunt tot mai aproape iar gospodinele deja fac ultimele pregatiri pentru Sarbatorile Pascale. Afla din randurile de mai jos cum sa pregatești un cozonac dietetic de Paste, fara zahar. Este la fel de gustos, insa cu mai putine calorii decat cozonacul traditional.

Rețeta de drob ca la manastirea Putna. Cum fac sfinții parinți acest fel tradițional de Paște / FOTO

19:05, 29.04.2024 - Vrei sa faci un preparat delicios, dar nu știi cum? Noi iți prezentam o rețeta de drob ca la manastirea Putna. Iata cum fac sfinții parinți acest fel tradițional de Paște. De ce ingrediente ai nevoie.

Secretul cozonacului perfect: Temperatura ideala la care se coc cozonacii pentru a fi pufoși

16:20, 25.04.2024 - Temperatura ideala de coacereDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa intre 175 și 190 de grade Celsius, timp de aproximativ o ora.…

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Prajitura cu dovleac și crema de branza

01:00, 12.04.2024 - Aceasta prajitura are un blat umed. Crema de branza ii potențeaza gustul și ii ofera un plus de savoare. Daca ești fan Carrot Cake, cu siguranța aceasta prajitura va fi pe gustul tau. Este un desert rapid, perfect pentru un rasfaț de weekend. Blat cu dovleac: 200 ml ulei 315 gr. zahar 200 gr. oua (aprovimativ…

Rețeta de langoș! Cum sa prepari un langoș perfect dupa rețeta tradițional ungureasca

16:55, 06.03.2024 - Langoș -ul este un fel de mancare tradițional unguresca, cunoscuta și apreciata in alte țari din Europa Centrala și de Est. Este o bucata de aluat prajita, de obicei, rotunda sau ovala, asemanatoare unei clatite pufoase. Langoș-ul se obține dintr-un aluat fermentat, care este prajit in ulei pana devine…

Cum sa faci pui ca la KFC, varianta sanatoasa. Are mult mai putine calorii, dar gustul e peste asteptari

22:50, 01.03.2024 - KFC este unul dintre cele mai iubite restaurante din lume, ale caror feluri de mancare sunt foarte apreciate. Totuși, este cunoscut ca mancarea de tip fast-food este periculoasa și ar trebui evitata, motiv pentru care au aparut și alternative. Rețeta de pui crispy sanatos Descopera cum poți recrea gustul…

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

17:51, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…


Ce parere ai despre aceasta stire?