Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Toyota Motor Corp și SoftBank Group Corp negociază o potențială investiție de cel puțin un miliard de dolari în

Publicat:

Un grup de investitori condus de și negociaza o potențiala investiție de cel puțin un miliard de dolari in unitatea de autovehicule autonome a , investiție ce ar putea valoriza unitatea intre 5 și 10 miliarde de dolari, informeaza Reuters preluata de mediafax.

Investiția reprezinta o injecție de numerar pentru programul de mașini care se conduc singure al Uber, care consuma sute de milioane de dolari fara a genera venituri.

De asemenea, ar putea contribui la creșterea valorii Uber, in condițiile in care compania se pregatește…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Investitie de peste 500.000 de lei la Colegiul National Mihai Eminescu Constanta. Ce vrea sa cumpere unitatea de invatamant (DOCUMENT)

13:06, 28.04.2024 - Colegiul National "Mihai Eminescu" Constanta va organiza o licitatie pentru atribuirea contractului furnizare echipamente in cadrul proiectului "Smartlab pentru scoala viitorului ndash; spatiu educational inteligent pentru elevi competitivi si performanti" C15 ndash; PNRR ndash; Investitia 9. Conform…

UE se imprumuta de la Banca Modiala pentru Ucraina: Se face o investiție de 1,9 miliarde de dolari

19:45, 22.04.2024 - International Finance Corporation (IFC), divizia de investitii a Bancii Mondiale, se asteapta ca in urmatoarele 18 luni sa finanteze proiecte din Ucraina cu 1,9 miliarde de dolari, a declarat luni pentru Reuters un oficial din cadrul acestei organizatii.

Contract de peste 56 de milioane de euro pentru eficientizarea rețelei electrice. Mircea Abrduean: „Investiția menține independența energetica a Romaniei și stabilitatea resurselor in regiune”.

12:25, 10.04.2024 - Investiție de 56,2 milioane de euro, bani europeni, in infrastructura energetica a Romaniei. Secretarul general SGG, Mircea Abrudean, apreciaza ca prin noul contract semnat, țara noastra va putea combate mai bine efectele schimbarilor climatice.

Construim un ansamblu medical nou in care sa functioneze Institutul Clinic Fundeni, susține premierul

14:06, 21.03.2024 - Guvernul va aproba constructia unui ansamblu medical nou, in care sa functioneze Institutul Clinic Fundeni, o investitie majora in domeniul sanitar in valoare de peste 500 de milioane de euro, a declarat joi prim-ministrul Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres. "Aprobam o investitie majora in domeniul…

Toyota va anunta luna aceasta o investitie de 2,2 miliarde de dolari in Brazilia – publicatie braziliana

07:55, 04.03.2024 - Toyota a declarat intr-un comunicat ca nu comenteaza cu privire la potentialele sale planuri de viitor. Investitia ar urma sa includa o extindere a fabricii Toyota din orasul Sorocaba, din statul Sao Paulo, unde va incepe sa produca o masina hibrida si un vehicul utilitar sport (SUV), potrivit jurnalistului…

SUA vor cheltui 11 miliarde de dolari in programe de cercetare legate de semiconductori

09:30, 10.02.2024 - Casa Alba a prezentat vineri planul guvernului SUA de a cheltui 11 miliarde de dolari pentru cercetare si dezvoltare legate de semiconductori si a declarat ca lanseaza Centrul National de Tehnologie a Semiconductorilor, de 5 miliarde de dolari, transmite Reuters, preluata de news.ro.

Investiție noua, de 2,5 milioane de lei, in Sovata

18:05, 03.02.2024 - Conducerea Orașului Sovata a demarat, in data de 29 ianuarie 2024, o licitație estimata la valoarea de 2.503.761 de lei, fara TVA, pentru achiziționarea de lucrari aferente obiectivului de investiție "Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligenta a energiei in Cinema "Doina" din orașul…

Surse: Romania pierde procesul cu Gabriel Resources pentru Roșia Montana. Ar trebui sa platim cel puțin 2 miliarde de dolari

20:50, 31.01.2024 - Romania se așteapta ca pe 10 februarie sa piarda procesul intentat de Gabriel Resources țarii noastre pentru aurul de la Roșia Montana, dupa scandalul in care locația a fost introdusa in patrimoniul UNESCO.


Ce parere ai despre aceasta stire?