Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tot mai mulți români sunt ținte ale hackerilor. Specialiştii ne recomandă metode de protecţie în mediul virtual

Publicat:

Internetul, indispensabil zilelor noastre, este departe de a fi o lume sigura. Tot mai mulți romani sunt ținte ale hackerilor, criminalii virtuali care vor sa fure date personale și bani, prin metode tot mai ingenioase.

Citeste articolul mai departe pe tvr.ro…  

Sursa articol: tvr.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ghid pentru depistarea unor inregistrari trucate, lansat in Romania

16:35, 02.04.2024 - Directoratul Național de Securitate Cibernetica (DNSC), o instituție guvernamentala, a lansat duminica un ghid privind identificarea materialelor de tip Deepfake, potrivit unui comunicat. Ghidul ofera informații despre ceea ce inseamna Deepfake, procesul de realizare și cum pot fi identificate. Deepfake-ul…

Inspectoratul pentru Situații de Urgența recomanda romanilor sa adopte masuri de protecție din cauza vantului puternic. Zeci de intervenții in Cluj și alte județe din țara in urma rafalelor ce depașesc 80 km/h.

15:15, 02.04.2024 - Romanii sunt indemnați sa evite deplasarile ce nu sunt necesare și sa se adaposteasca in locuri sigure, in contextul avertizarilor Cod Portocaliu de intensificari ale vantului. In județul Cluj, dar și in alte zone din țara, au fost zeci de intervenții pentru a indeparta efectele produse de vantul puternic.

Raport final. Ce spun experții la un an dupa cutremurele din Gorj, care i-au speriat pe romani: care au fost cauzele

14:25, 31.03.2024 - Specialiștii in fizica pamantului au facut o vizita la Gorj pentru a stabili noi locații pentru amplasarea a inca doua stații seismice in județ. Totul in urma cutremurelor de anul trecut care au i-au speriat pe romani."Prezenta noastra aici este ca dupa acel cutremur am mai cumparat cateva echipamente…

Motivele pentru care sa folosești protecție solara și cand stai in casa. Sfaturile oferite de specialiști

20:30, 25.03.2024 - Exista mai multe motive pentru care sa folosești protecție solara și cand stai in casa. Specialiștii in domeniu au oferit sfaturi importante cu privire la acest subiect. Iata ce au transmis experții!

Marea Britanie recomanda țarilor NATO sa nu trimita militari in Ucraina, pentru a nu deveni ținte

10:06, 10.03.2024 - Ministrul de Externe al Regatului Unit, David Cameron, fost prim-ministru, a precizat ca Marea Britanie nu va trimite masiv trupe in Ucraina și a sugerat ca nici alte țari NATO nu trebuie sa trimita soldați, pentru a nu-i pune in pericol. “Ar trebui sa evitam sa cream tinte evidente pentru Putin”, a…

De ce e bine sa bei ceai de Roșcove. Mulți specialiști il recomanda pentru sanatatea organismului uman

09:55, 26.02.2024 - Roșcova caștiga tot mai mult teren in randul celor preocupați de sanatate și nutriție. Specialiștii din domeniul sanatații il recomanda tot mai des drept o sursa valoroasa de beneficii pentru organismul uman. Iata de ce este bine sa incluzi ceaiul in dieta ta.

Val de reacții in mediul online dupa apariția melodiei „Macarena”. Ce spun specialiștii despre mesajul piesei

19:31, 19.02.2024 - „Macarena”, noua piesa cu același nume precum celebra melodie pe care ne-am obișnuit sa o auzim la petreceri, a starnit controverse in mediul online, nu numai prin limbajul dur și obscen, dar și datorita problemelor din societate pe care le expune.

Bataia in familie, in creștere la sate

16:26, 08.02.2024 - CARAȘ-SEVERIN – In schimb, la orașe, cazurile de violența in familie, raportate anul trecut, sunt in scadere! „De la 1 ianuarie, a fost operaționalizat SIME (Serviciul Informatic de Monitorizare Electronica – n.r.), a fost o munca destul de serioasa pentru operaționalizarea centrului, cu dispecerii…


Ce parere ai despre aceasta stire?