Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tot mai mulţi comercianţi din Moldova renunţă la pungile din plastic în schimbul celor din amidon

Publicat:

Tot mai multi comercianti din tara renunta la pungile din plastic sau la cele din hartie si le inlocuiesc cu cele din amidon de cartof. Tendinta se inregistreaza in special la agentii economici care comercializeaza produse bio.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Vreme insorita cu tendința de innorare: Meteorologii anunța o zi fara precipitații și temperaturi placute

07:15, 25.05.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant insorita astazi, cu o tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi fara precipitații semnificative.

Zi insorita cu tendința de innorare: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și temperaturi placute

07:15, 17.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu o ușoara tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata pe tot parcursul zilei.

Moscova nu renunța la Moldova

07:05, 07.05.2024 - Pe data de 24 aprilie, Procuratura Moldovei a depus o plangere penala impotriva Evgheniei Guțul, bașkanul (guvernatoarea) Gagauziei, o regiune autonoma din Moldova. Gagauzii sunt o minoritate etnica ortodoxa, vorbitoare de limba turca, stabilita in Moldova spre sfarștul secolului al XVIII-lea și inceputul…

O companie aeriana s-a reintors in Moldova

17:46, 29.04.2024 - Compania aeriana germana Lufthansa s-a reintors in Moldova. Noua cursa Chișinau – Frankfurt – Chișinau va opera de pina la cinci ori pe saptamina, transmite Noi.md. Pasagerii urmeaza sa beneficieze de o vasta rețea de destinații internaționale prin conexiunea oferita catre unul dintre cele mai mari…

S-a depus plangere la CNCD impotriva premierului Marcel Ciolacu pentru „discriminarea moldovenilor”

20:40, 27.04.2024 - Liderul filialei municipale Iasi a USR, deputatul Filip Havarneanu, a anuntat ca a depus plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) impotriva premierului Marcel Ciolacu, dupa ce acesta a spus ca „Buzaul nu e in Moldova și va rog sa nu ma jigniți”.

Zi insorita cu tendința de innorare: Meteorologii ne pregatesc pentru o zi placuta in aer liber

07:15, 22.03.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu o ușoara tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cerul va fi parțial acoperit, cu o probabilitate redusa de precipitații, marcand astfel o zi placuta pentru activitați in aer liber.

Zi innorata cu tendința de ploaie: Meteorologii anunța temperaturi moderate in Moldova

07:15, 21.03.2024 - Astazi, vremea in Moldova se anunța a fi predominant noroasa, cu posibilitați de precipitații. Cea mai semnificativa caracteristica a zilei este tendința de innorare, care va persista pe parcursul intregii zile.

Parlamentul European si statele membre UE ajung la un acord asupra unei masuri-far a Pactului Verde care prevede interzicerea ambalajelor de plastic de unica folosinta in restaurante, supermarketuri, hoteluri si aeroporturi pana in 2030

10:56, 05.03.2024 - Aceasta masura-far prevede ca recipientele de platic de unica folosinta sa fie interzise in restaurante, insa numai in cazul alimentelor si bauturilor consumate la fata locului. Ea prevede mentinerea recipientelor de hartie si carton. In Franta, spre exemplu, o lege interzide inca din 2023 folosirea…


Ce parere ai despre aceasta stire?