Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TORT DE CĂPȘUNI fără coacere. Simplu, rapid și extrem de delicios

Publicat:

Vara este aproape iar fructele proaspete sunt deja peste tot în piețe, îmbietoare și parfumate. Iata cum sa pregatești un incredibil tort de capșuni, fara coacere, o rețeta pentru care toata lumea te va invidia.    

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Scenariu extrem, dupa dezastrul de la Rapid: „Ma tem ca Șucu va renunța!”

11:50, 30.04.2024 - Are 78 de ani, abia poate sa mearga, fiindca o parte a labei piciorului drept e taiata, din cauza diabetului, iar recent a suferit recent un infarct. Dar spune ca „sunt bolnav de Rapid pe viața”. Chiar daca rezista cu greu sa vada chinul giuleștenilor, se uita la toate meciurile. Este actorul de revista…

Rețeta de prajitura cu lamaie și capșuni. Desert rapid și simplu

00:01, 28.03.2024 - Iți este pofta de ceva dulce? Daca da, ești in locul potrivit! Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa pentru o prajitura cu lamaie și capșuni. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Tot ce trebuie sa faci, pas cu pas.

Rețeta de prajitura cu nuci și gem. Un desert simplu și delicios

10:11, 27.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert gustos, atunci pregatește rețeta de prajitura cu nuci și gem. Este un preparat simplu și sanatos. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa care iți va incanta papilele gustative, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de clafoutis cu pere. Desertul tradițional francez delicios și simplu de preparat

19:50, 22.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de clafoutis cu pere. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta de prajitura cu vanilie, zmeura și capșuni. Desertul simplu pe care poți sa il pregatești partenerului de Valentine's Day

15:46, 13.02.2024 - Pentru cei care iși doresc sa incante papilele gustative ale persoanei iubite de Valentine's Day, o rețeta simpla și delicioasa de prajitura cu vanilie, zmeura și capșuni poate fi soluția perfecta. Acest desert rafinat aduce in prim plan gustul dulce și aroma imbietoare a fructelor, fiind ușor de pregatit…

Rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Desertul simplu și rapid, perfect pentru Valentine's Day

19:30, 08.02.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Valentine's Day, noi iți propunem rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta de friganele de pui cu mozzarella. Este un preparat delicios și rapid

22:30, 07.02.2024 - Friganelele de pui se prepara foarte simplu și sunt absolut delicioase. Ele se gatesc in doar cateva minute și ai nevoie de puține ingrediente, iar rezulatul va fi perfect. Se pot combina cu o salata verde pentru o cina ideala in familie.

Rețeta de rulada fara coacere cu biscuiți și crema. Un desert simplu și delicios

10:25, 05.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de o rulada delicioasa, insa nu-ți dorești sa o cumperi de la magazin, atunci ar trebui sa o faci chiar la tine acasa. Noi iți vom explica pas cu pas cum sa pregatești rulada fara coacere cu biscuiți și crema. Este un desert simplu și delicios, care va reuși sa-ți incante papilele…


Ce parere ai despre aceasta stire?