Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Topul celor mai BOGAȚI români. Ce surprize apar în clasament

Publicat:

Ion Țiriac este, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bogat român, cu o avere de 1,5 miliarde de euro, în clasamentul realizat de revista Capital, Top 300, relatează Agerpres.  

Dacă Ion Țiriac și-a păstrat poziția de anul trecut, în cazul primilor zece milionari din clasament au avut loc schimbări majore. a pierdut locul secund în favoarea fraților Adrian și Dragoș Pavăl, doi antreprenori care s-au impus pe o piață în care investitorii străini au raportat pierderi.

O…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Frații Paval iși propun sa revoluționeze fotbalul autohton: Construiesc un club dupa modelul Gica Hagi

07:45, 23.04.2024 - Frații Paval, cunoscuți pentru imperiul lor in domeniul materialelor de construcții și al bricolajului, iși extind acum orizonturile catre fotbalul autohton. Adrian și Dragoș Paval, cei care conduc Dedeman și au investit anterior in fotbalul de seniori prin FC Bacau, se pregatesc sa dea o noua lovitura…

Sondaj: Mircea Geoana este in topul preferințelor cetațenilor romani din R. Moldova, la alegerile prezidențiale

19:00, 16.04.2024 - Sondaj: Mircea Geoana este in topul preferințelor cetațenilor romani din R. Moldova, la alegerile prezidențialeSecretarul adjunct al NATO, Mircea Geoana, este in topul preferințelor cetațenilor romani din Republica Moldova.

Taylor Swift, in topul celor mai bogați oameni de pe planeta. Cum arata lista anuala a miliardarilor Forbes

19:00, 03.04.2024 - Taylor Swift a devenit miliardara. Artista se afla in prezent in topul celor mai bogate persoane de pe planeta. Potrivit Forbes, cantareața americana este singurul muzician care a caștigat mai mult de 1 miliard de dolari numai din cantecele și interpretarile sale.

Sase romani pe lista Forbes cu miliardarii lumii. Cine este cel mai bogat roman

07:40, 03.04.2024 - Romania are sase reprezentanti in clasamentul miliardarilor lumii publicat marti, 2 aprilie, de revista Forbes, cu averi insumate care totalizeaza 10,6 miliarde de dolari, iar cel mai bogat roman este Daniel Dines, in varsta de 52 de ani, cofondatorul si CEO-ul companiei din domeniul tehnologiei UiPath,…

Tunelurile secrete ale dacilor, teorii false crezute de romani. Topul legendelor controversate VIDEO

23:05, 01.04.2024 - O mulțime de relatari stranii fac din ținutul cetaților dacice din Hunedoara o destinație pentru amatorii de senzațional. Retezatul, Castelul Corvinilor și mormantul lui Arsenie Boca nu au fost nici ele ocolite de teorii controversate, nedocumentate științific.

Surprize, surprize, la fostul Azochim? Marca Azochim, in portofoliul lui Anton Maazarianu, managerul de la COMES SA

10:15, 22.03.2024 - Fosta intreprindere Azochim, care a ramas in amintirea multor nemțeni ca un loc de munca care oferea oportunitați importante pentru angajați, este in acest moment mi mult o amintire. Asta nu inseamna ca nu suscita inca interes. Pe data de 19 martie a fost organizata o licitație pentru vanzarea activului…

Putred de bogați: Peste 74.000 de romani au in banci depozite cumulate de16 mld. euro

10:40, 18.03.2024 - Mai mult de 74.000 de romani bogati au depozite mari la banci, peste plafonul garantat de 100.000 euro, cumuland echivalentul a 16 mld. euro, adica un sfert din totalul depozitelor populatiei, relateaza Ziarul Financiar.

Admin, 123456, parola, Alexandru sau Andrei, in topul celor mai folosite parole de catre romani. In cate secunde pot fi sparte

22:51, 13.03.2024 - Cele mai uzuale parole pot fi sparte intr-o secunda de catre hackeri, atrag atenția experții, care au facut un top al celor mai des utilizate parole in lume. Specialistul in securitate cibernetica Alexandru Panait spune ca nu este rau sa ne folosim de nume pentru a crea o parola sigura.


Ce parere ai despre aceasta stire?