Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Top Netflix - Fubar cu Arnold Schwarzenegger a detronat Queen Charlotte

Publicat:

Fubar” al lui a ajuns pe primul loc in topul celor mai vizionate programe Netflix in perioada 22-28 mai, detronand „: A ”, dupa ce serialul de epoca a fost fost cel mai urmarit timp de trei saptamani, potrivit news.ro.

Comedia de actiune, care este primul serial TV in care joaca Schwarzenegger, a acumulat 88,94 milioane de ore vizionate in primele patru zile de disponibilitate, devenind cel mai vizionat titlu in acest interval.

CITESTE SI Cartea zilei: 'Cortina de fier. O poveste de dragoste', de 08:44 13 FOTO – Doliu

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Bookisit”, primul targ de carte second-hand dedicat intregii familii, la Centrul Cultural Apollonia

10:40, 20.04.2024 - ”Bookisit”, primul targ de carte second-hand pentru toata familia, ajunge la Brașov. Bookisit ajunge la Brașov! Primul targ de carte second-hand pentru toata familia, va avea loc, la Centrul Cultural Apollonia , unde se vor strange donatii de carti pentru elevii Scolii Gimnaziale Maierus, dar si pentru…

Planul MAGA de guvernare pe 100 de ani pus la cale de Steve Bannon, fostul strateg-șef al lui Trump

18:46, 04.04.2024 - Cartea lui Isaac Arnsdorf, „Finish What We Started" („Sa terminam ceea ce am inceput”), care va fi publicata saptamana viitoare, arata cum Steve Bannon, fostul strateg șef al lui Donald Trump, dorea sa creeze o coaliție dominanta pentru a prelua puterea politica a SUA.

Adda apare in serialul „Bravo, tata!” de la Antena 1. Ce rol are cantareața: „M-am distrat teribil, a fost amuzant”

14:20, 31.03.2024 - Adda și Dan Bursuc participa, in calitate de invitați speciali, in cel mai nou episod al serialului „Bravo, tata!”, difuzat duminica aceasta, 31 martie, de la 23.15, la Antena 1.,,Bravo, tata!, comedia ce ii are ca protagoniști pe Razvan Fodor, Liviu Varciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, este despre…

Arnold Schwarzenegger, „Terminator” cu stimulator cardiac

21:01, 26.03.2024 - Arnold Schwarzenegger a dezvaluit ca a suferit recent o operație prin care i s-a montat un pacemaker, glumind ca a inceput sa semene „un pic mai mult cu o mașina”. Chiar daca este celebru pentru forța sa fizica, Schwarzenegger s-a nascut cu o afecțiune cardiaca genetica numita valva aortica bicuspida.…

Sebastian Burduja a lansat cartea „Planul pentru Bucuresti”

16:36, 15.03.2024 - Liderul PNL Bucuresti Sebastian Burduja a lansat cartea „Planul pentru Bucuresti”, la Editura Litera. „Este o carte pe intelesul tuturor despre viziunea mea pentru Bucuresti: ce trebuie sa facem de acum inainte, privind spre viitor”, a adaugat liberalul, potrivit News.ro.

Proiectul de hotarare, pe ordinea de zi a CLM Constanta: Un constantean vrea sa dezmembreze un teren in vederea inscrierii in cartea funciara (DOCUMENT)

12:26, 27.02.2024 - Proiectul de hotarare nr. 79 2024 privind dezmembrarea imobilului situat in municipiul Constanta, b dul Tomis nr. 54 ndash; strada Dragos Voda nr. 10, in vederea inscrierii in cartea funciara se afla pe ordinea de zi a sedintei CLM Constanta. Initiatorul proiectului care are avizele Comisiilor de specialitate…

Doliu in lumea fotbalului! Un cunoscut sportiv a murit la 28 de ani, in accident / FOTO

11:30, 15.02.2024 - Lumea fotbalului este in doliu! Un cunoscut sportiv s-a stins din viața la varsta de 28 de ani, dupa ce a fost implicat intr-un grav accident rutier. Atacantul nu a avut nicio șansa de supraviețuire in urma impactului.


Ce parere ai despre aceasta stire?