Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Top 10 țări uimitoare care merită vizitate. Sfatul unei tinere care a călătorit singură: „Oamenii sunt pașnici și fericiți”

Publicat:

O femeie din SUA care a vizitat toate cele 193 de țari suverane ale lumii, plus Taiwan, Kosovo și Palestina a realizat un top 10 al locurilor sale preferate. a calatorit de una singura pana la varsta de 27 de ani, amplinindu-și astfel un vis din copilarie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Proxenet arestat, la Timișoara. A profitat de tinere cu neajunsuri financiare

18:31, 25.04.2024 - Percheziții ale polițiștilor de la Crima Organizata, joi, la Timișoara. Oamenii legii au descins in trei locații la un barbat banuit de proxenetism. Profita de tinere cu probleme financiare pentru a obține foloase materiale.

5 destinații de vacanța neașteptate, recomandate de un barbat care a calatorit in 107 țari

17:01, 14.04.2024 - Oamenii incep sa caute destinații de vacanța care sunt mai puțin cunoscute și, tocmai din acest motiv, mai puțin aglomerate și mai ieftine decat țarile cunoscute pentru turism. Un barbat care a vizitat 107 țari face 5 recomandari de astfel de destinații.

„Epidemia” de cancer la persoanele tinere. Diagnosticul lui Kate Middleton a scos la lumina o tendința alarmanta: „Nu este deloc rar”

14:50, 26.03.2024 - Oamenii de știința se straduiesc sa afle cauza unei „epidemii” misterioase de cancer care lovește in randul persoanelor de sub 50 de ani. Diagnosticul este tot mai raspandit și in randul celebritaților, unul dintre cele mai mediatizate cazuri recente fiind cel al Prințesei de Wales.

Vacanța de vedeta. Joaquin Bonilla, sfaturi pentru cei care vor sa calatoreasca in Mexic. Ce locuri merita vizitate: „E superb acolo”

19:25, 23.03.2024 - Joaquin Bonilla s-a nascut in Mexic și deși locuiește in Romania de ani buni, unde și-a facut o alta viața, este legat de locurile natale. Fostul concurent de la America Express spune ca sunt cateva zone care merita vizitate, in special de cei care iși doresc ceva diferit in vacanța.

Crima de la Gradina Botanica. Tatal elevei ucise a atacat duba in care se afla ucigașul fiicei sale. Criminalul nu suporta sa vada oameni fericiți

14:50, 29.02.2024 - Tatal Melisei, eleva ucisa in Gradina Botanica din Craiova anul trecut, a reacționat puternic astazi in fața tribunalului, acolo unde asasinul fiicei sale a parasit sala de judecata. Copleșit de durerea pierderii, barbatul a atacat cu pumnii caroseria dublei in care era transportat criminalul, fiind…

(video) „Zambesti prea mult, oamenii nu te vor lua in serios”: Sfatul pe care l-a primit Veronica Dragalin, cand a preluat sefia Procuraturii Anticorupție

18:11, 18.02.2024 - Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, afirma ca, in momentul cand a preluat conducerea instituției „oameni serioși” i-au spus ca „zambește prea mut”, motiv din care „nu va fi luata in serios”.

Banii nu aduc fericirea. Cercetatorii contrazic ideea ca numai oamenii din țari bogate pot fi fericiți

11:00, 09.02.2024 - Nu doar oamenii care traiesc in societați bogate pot fi fericiți. Multe persoane cu venituri mici, din societați sarace din intreaga lume, sunt fericiți cu viața lor, cel puțin așa sugereaza un nou studiu.

Bastonul de mareșal din desaga pribegiei prin lumea mare

00:11, 08.02.2024 - Luiza Radulescu Pintilie Astrologii susțin ca anul in care am intrat e unul al revoluțiilor astrale. Unii dintre cei care se ocupa de mersul vieții pe pamant par a ține cu tot dinadinsul sa duca omenirea in primele linii ale razboaielor și ale conflictelor armate. Confirmand și reconfirmand cat adevar…


Ce parere ai despre aceasta stire?