Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tony MacAlpine a terminat repetiţiile pentru Europa

Publicat:

Sesiunile de repetitii pentru tur­neul european al chitaristului s-au încheiat sâm­bata trecuta. Însotit de (tobe), (bass) si (chitara), chitaristul american va demara pe 21 februarie , ce promo­vea­za cel mai recent album al sau lansat în vara anului trecut si intitulat &"&".

Toata floarea chitaristilor din România împreuna cu fanii sai îsi dau întâlnire pe 5 martie, la the . 2012 a avut…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Realme 12+ 5G – Midrange-ul unei game midrange (REVIEW)

11:50, 24.05.2024 - Daca ți se pare ca ai mai vazut telefonul acesta o data, nu e o coincidența. Pentru ca acum doua luni, am testat un model similar, dar ceva mai bun ( intr-un clip pe care il poți vedea aici ), adica Realme 12 Pro Plus 5G, pe care l-am și considerat atunci poate cel mai frumos telefon al anului. Fast…

VIDEO Marcel Ciolacu: Harta Europei s-a schimbat! Romania a devenit 'Poarta Europei'

21:55, 23.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a explicat ca, in urma razboiului din Ucraina, Romania a devenit o țara extrem de importanta pentru Europa. Ciolacu a spus ca Romania a devenit ”Poarta Europei” pentru ca noile trasee ale Europei se modifica, iar Portul Constanța și porturile dunarene vor deveni esențiale.

FACULTATE ABSOLVITA Doar 17,4% dintre romani se pot lauda ca au terminat o facultate

16:35, 02.05.2024 - Doar 17,4% dintre romani au absolvit o facultate, aratǎ un raport Eurostat, care plaseazǎ Romania pe ultimul loc in Europa la numǎrul de absolvenți de studii superioare. The post FACULTATE ABSOLVITA Doar 17,4% dintre romani se pot lauda ca au terminat o facultate first appeared on Informatia Zilei .

Amazon renunța la cumparaturile fara checkout in magazinele sale

15:00, 03.04.2024 - Amazon a decis sa renunțe la programul sau Just Walk Out, care lasa clienții sa paraseasca magazinele sale fara un proces de checkout. In schimb, singurul proces de cumparaturi disponibil va fi cel prin „Dash Carts”, unde clienții scaneaza automat produsele pe masura ce le adauga in coș. Informația…

Star Matinal. De ce a ales Keo sa iși faca o cariera in Romania, deși a avut șansa de a se lansa in strainatate. Și-a terminat studiile in Elveția: „Pe vremea aia...”

13:10, 02.04.2024 - Keo spune ca a avut mereu sprijinul parinților lui, care l-au incurajat inca din copilarie sa iși urmeze pasiunea pentru muzica. Chiar daca a avut șansa de a se lansa in strainatate, caci a terminat studiile in Elveția, a ales sa se intoarca in Romania.

Munca multor romani, inlocuita de roboți! Declarația ministrului Economiei

17:55, 18.03.2024 - Ministrul Economiei a avertizat! Romanii ale caror atribuții la serviciu sunt repetitive și pot fi inlocuite de roboți și de Inteligența Artificiala trebuie sa se pregateasca pentru alte locuri de munca, a afirmat ministrul Economiei, Radu Oprea. Munca multor romani, inlocuita de roboți! „Inteligența…

Europa inca depinde de importurile de energie, chiar daca criza s-a terminat. Ce se intampla in Romania

15:25, 13.03.2024 - Dependența de importurile in energie in Europa nu a suferit modificari importante in ultimii ani, Europa ramanand puternic dependenta de importurile de energie chiar și dupa criza energetica.

Congresul PPE. Nicolae Ciuca: „Romania merita sa devina membru cu drepturi depline al spatiului Schengen”

16:26, 06.03.2024 - „Pentru romani, un subiect extrem de important este finalizarea aderarii la spatiul Schengen. Securitatea granitelor europene este foarte importanta pentru ca este vorba despre siguranta noastra, a copiilor nostri si a democratiilor liberale. Romania este un furnizor de securitate si de predictibilitate…


Ce parere ai despre aceasta stire?