Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tom Brady și Gisele Bündchen nu mai locuiesc împreună

Publicat:

și s-ar putea confrunta cu probleme serioase in casnicie, potrivit unor surse apropiate cuplului, care au declarat ca cei doi nu mai locuiesc impreuna de o luna de zile.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

DATE STATISTICE 40% dintre tinerii romani cu varsta de 25-34 de ani locuiesc cu parintii

15:36, 08.05.2024 - La nivel european, o statistica a Eurostat arata ca romanii isi parasesc casa parinteasca in jurul varstei de 25-30 de ani... The post DATE STATISTICE 40% dintre tinerii romani cu varsta de 25-34 de ani locuiesc cu parintii first appeared on Informatia Zilei .

Reședința prim-miniștrilor din Downing Street, umpluta de purici de cainele lui Boris Johnson

08:15, 19.04.2024 - Cainele lui Boris Johnson a umplut de purici reședința prim-miniștrilor britanici din Downing Street. Ministrul de finanțe al Marii Britanii, Jeremy Hunt, spune ca s-a luptat cu o problema cu puricii pe Downing Street, de care Liz Truss se plansese in noua sa carte. Truss a dezvaluit ca „a petrecut…

Acces Direct. O femeie nu este lasata sa iși vada nepoatele, chiar daca locuiesc in aceeași casa! Silvia, nemulțumita de tratamentul nurorii și al fiului ei / VIDEO

17:05, 03.04.2024 - O femeie din Iași nu este de lasata sa iși vada nepoatele, chiar daca locuiesc in aceeași casa! Silvia susține ca este nemulțumita de tratamentul pe care il primește din partea nurorii și a fiului ei. Ce a marturisit aceasta, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Antrenorul din NBA face dezvaluiri cutremuratoare despre mafia pariurilor: „Primeam amenințari pe telefon. Știau unde locuiesc, știau totul despe familia mea”

11:46, 21.03.2024 - J.B. Bickerstaff, antrenorul lui Cleveland Cavaliers, a facut dezvaluiri sumbre despre mafia pariurilor din NBA. Tehnicianul american povestit ce mesaje primea de la cei implicați. Bickerstaff a raportat conducerii NBA ca a primit amenințari din partea unor rețele de pariuri sportive, care pun sub semnul…

Clujenii care locuiesc pe o strada din Grigorescu se simt umiliți: „Lipsa de profesionalism a celor de la Apa Someș e fara margini, locuim intr-un oraș”

14:15, 05.03.2024 - Clujenii care locuiesc pe strada Buzau din cartierul Grigorescu spun ca se simt umiliți de cei de la Compania de Apa Someș. Oamenii au așteptat ieri o zi intreaga sa li se furnizeze apa in urma unei intreruperi, insa situația nu a fost remediata in timp util.Mai mult de atat, oamenii se plang ca asemenea…

Casa Adelei Popescu și a lui Radu Valcan se invarte dupa soare. Cum arata vila in care locuiesc VIDEO

13:31, 29.02.2024 - Adela Popescu și Radu Valcan locuiesc in casa visurilor lor. Locuința este una decorata cu mult bun gust, cu piese de mobilier deloc ieftine. Cada a costat aproximativ 9.400 de lei, iar bateria pentru cada a fost evaluata la 8.000 de lei.

De ce refuza romanii care locuiesc la oraș sa-și cunoasca vecinii. Psiholog: „Tinerii nu suporta invadarea spațiului personal”

06:31, 23.02.2024 - Romanii nu-și mai cunosc vecinii, nu mai pot merge prin bloc sa ceara cu imprumut o cana cu zahar. Tinerii sunt cei care evita cel mai adesea relațiile cu oamenii care locuiesc alaturi, iar motivele sunt multiple.


Ce parere ai despre aceasta stire?