Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tir: Mexicanul Olegario Vasquez Rana, reales, pentru al 9-lea mandat, președinte al ISSF

Publicat:

generala a Federației internaționale de tir sportiv (ISSF), desfașurata timp de 2 zile la Munchen, unde Romania a fost reprezentata de președintele FRTS și de vicepreședintele , mexicanul a fost reales președinte al forului mondial al tirului, pentru un al 9-lea mandat de 4 ani, se arata intr-un comunicat transmis pentru Agerpres de FRTS.

Foto: (c) issfchannel/YouTube

În vârsta de 79 de ani, președinte al Federației internaționale din 1980, a contribuit în mod…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul lui Klaus Iohannis, dupa Romania - Ucraina 3-0 » Președintele a revenit la obiceiul din primul mandat

19:10, 17.06.2024 - Klaus Ioahnnis, președintele Romaniei, i-a felicitat public pe „tricolori” pentru victoria memorabila cu Ucraina, 3-0 la debutul „tricolorilor” la Campionatul European. La aproximativ 40 de minute de la terminarea partidei de la Munchen, primul om din stat a reacționat pe Facebook, catalogand victoria…

Ciolacu, in poza victoriei tricolorilor

18:51, 17.06.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu i-a felicitat luni pe jucatorii echipei de fotbal a Romaniei dupa victoria obtinuta la Campionatul European din Germania in fata nationalei Ucrainei si le-a transmis ca victoria lor a adus bucurie in casele romanilor. Seful Executivului, care a inceput luni o vizita de…

Victorie SUPERBA pentru Romania in primul meci din EURO 2024. Tricolorii au inscris 3 goluri.

18:01, 17.06.2024 - Nationala de fotbal a Romaniei a debutat cu o victorie superba la Campionatul European de fotbal - EURO 2024, gazduit de Germania, 3-0 (1-0) cu Ucraina, luni, pe Football Arena din Munchen, in Grupa E.

Ultrașii romani, REȚINUȚI la intrarea in Germania! Acuzații fara precedent: „FRF + Jandarmeria i-au vandut pe ultrașii din Peluza Naționalei”

14:25, 17.06.2024 - Ultrașii romani au fost arestați de autoritațile din Germania inainte sa ajunga la Munchen pentru meciul Romaniei cu Ucraina de la Euro 2024. Aceștia au facut acuzații fara precedent la adresa Federației Romane de Fotbal. Ultrașii din Romania dau vina pe Jandarmerie și pe FRF pentru acest presupus abuz,…

EURO 2024: Romania va juca primul meci luni, contra Ucrainei

10:25, 14.06.2024 - Campionatul European de fotbal - EURO 2024, gazduit de Germania, debuteaza vineri, cu partida dintre selectionata tarii gazda si Scotia, la Munchen, de la ora 22, in Grupa A, potrivit Agerpres.

Cel mai vechi primar din Romania candideaza pentru al 9-lea mandat

11:15, 08.05.2024 - Emil Catanoiu ocupa de 34 de ani funcția de primar al comunei Capreni, din județul Gorj, chiar de la Revoluție, iar acum candideaza pentru cel de-al noualea mandat in fruntea localitații, scrie Adevarul.Emul Catanoiu este primar de 34 de ani.

O legendara biserica rupestra, printre minunile promovate de o argentinianca stabilita in Romania VIDEO

22:06, 05.05.2024 - „In drum spre cea mai veche biserica ortodoxa din piatra” este titlul unuia dintre cele mai recente vloguri de turism realizate de Micaela Gomez, o argentinianca stabilita in Romania. Tanara iși filmeaza excursiile și posteaza clipurile pe contul de Youtube „Donde nos despertamos hoy?”

Ce afaceri poți dezvolta in Romania anul acesta

14:10, 22.04.2024 - Mulți romani cauta soluții ca sa-și creasca veniturile. Anul 2024 pare sa fie al sistemului online. Specialistii se asteapta ca cei care isi desfasoara afacerea exclusiv online sa aiba de castigat mai mult anul acesta. Se refera la freelanceri, la creatorii de continut sau la cei care intreprind diferite…


Ce parere ai despre aceasta stire?